מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן שנה מסרב לאכול - אחוזון 3אילנה13/05/2010
הי
עכשיו אני מבנה שטעיתי איתו ואני מעוניינת לתקן את הטעות.
בני בן השנה נולד 3.4 ק"ג.
מאז ומתמיד לא היה אכלן גדול סיים כמויות גדולות של המטרנה- עד גיל 7 חודשים לערך, עדיין לא היה מסיים 120 מ"ל בארוחה. אבל עלה במשקל.
כשעברנו למוצקים, יחסית אכל יפה ומגיל ארבעה חודשים אצל מטפלת .
אך, השינוי החל כשלקחתי אותו לטיפת חלב ושם גיליתי לתדהמתי שהילד באחוזון 3 ולא עלה במשקל תקופה ארוכה.
ממש נלחצתי ואז התחלתי "להשקיע" יותר בכל ארוחה ולנסות להאכיל אותו בכח ובהיסח הדעת.
אך המצב הלך והחמיר וכעט בהדרגה בני הפסיק כמעט לאכול
כעט המצב הוא שהוא נרתע מהאכלה עוד כשאני מושיבה אותו לאכול ומסרב לאכול בכפית כמעט הכל.
עיזרי לי כיצד אוכל להשיב המצב לקדמותו.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרבן אכילה
נורית קליפר13/05/2010הי אילנה,
מאד ממליצה לפנות לדיאטנית קופ"ח, ייתכן אף שתוכלו להעזר במרפאת אכילה שם יש אנשי מקצוע רבים שבודקים סיבות שונות לסרבנות אכילה ומציעים פתרונות בהתאם.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין
אילנה13/05/2010תודה רבה על תשובתך המהירה.
שכחתי לציין שהתייעצתי עם רופאת המשפחה שהמליצה על תוספת ויטמינים וכן על אבקה שנקראת CANDISHAKE .
האם את מכירה וממליצה?
כמו שכבר ציינתי, אני באמת מאמינה שהבעיה היא התנהגותית ופה שורש הבעיה.
האם יש לך המלצה ראשונית מה לשנות בדרך ההתנהגותית שלי בזמן האכילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין
שכחתי לציין שהתייעצתי עם רופאת המשפחה שהמליצה על תוספת ויטמינים וכן על אבקה שנקראת CANDISHAKE .
האם את מכירה וממליצה?
האם יש לך המלצה ראשונית מה לשנות בדרך ההתנהגותית שלי בזמן האכילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין
האם את מכירה וממליצה?
האם יש לך המלצה ראשונית מה לשנות בדרך ההתנהגותית שלי בזמן האכילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה מאמא שחווה את אותה סיטואציה
לינור15/05/2010היי,
לפי מה שקראתי לי יש אותה בעייה עם בני בן השנה שוקל רק 7.800 וכל האכלה זה ממש סיוט , לגבי הסקנדי שייק לפי מה שהרופא ילדים שלו ודיאטנית קופ"ח הם לא המליצו מפני שזה מומלץ מגיל שלוש עקב כמות חלבון גדולה שנמצאת בתוסף.
לנו המליצו על הוספה של חמאה, שמן, תוסף פוליקוז, וכל דבר אחר שמשמין .
שיהיה בהצלחה אם בכל זאת ישנם איזה טיפים אשמח לשמוע
לינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)