שאלה חשובה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה בבקשה
    123
    14/05/2010

שלום ותודה על העזרה, קצת ארוך אבל מאוד חשוב

הבת שלי בת 10 חודשים וקצת. יונקת, אוכלת הכל מהכל, יושבת איתנו לשולחן, יש לה 2 שיניים, אחוזון 10, רזה ועולה לאט ומעט במשקל.
    אוכלת 3 ארוחות מסודרות + 3 הנקות (השכמה, ארבע ולפני השינה) ועוד כמה נישנושים...
    ניסיתי לא לתת נישנושים כדי שתגיע רעבה לאוכל אבל זה לא משנה, בארוחה היא אוכלת מעט יחסית.
    הבעיה שהיא כל הזמן רעבה, אני מרגישה שההנקה לא מספיקה לה והיא מיד אח"כ וגם בין הארוחות מאוד רעבה.
    דוגמא:
    קמה ב 06:15 - יונקת ובשעה 07:00 - הולכת לכיסא אוכל ומבקשת לאכול (אי מקום לטעות בזיהוי...)
    אח"כ ארוחת בוקר, ב 12:00 רעבה לצהרים, יונקת בארבע ומיד אח"כ רעבה שוב ושוב ושוב

יוצא שיש לה נוסף על 3 הנקות ו-3 ארוחות, עוד 3 ארוחות ביניים... אני מאוד לא רוצה לתת תמ"ל בשום גיל..

1. זה קשור לגיל ? רוצים לנסות מהכל ? כל מי שרואים עם אוכל ישר לוקחים לו ביס...?
    2. יש סיכוי שבגלל זה היא קמה הרבה בלילה ? רעב ?
    3. היא לא אוכלת מרוסק , לא דייסות, ולא יוגורטים, מה עוד אפשר לתת כארוחת ביניים חוץ מסנדוויצים ?
    4. האם באמת יכול להיות שההנקה לא מספיקה והיא רעבה ? אני יודעת שיש לי חלב והיא יונקת 5-10 דקות כל הנקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה בבקשה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה

123
    17/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתגובה

123
    20/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה

123
    23/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארוחות

נורית קליפר
    23/05/2010

1. לפי התיאור שלך, היא בסה"כ אוכלת 3 ארוחות, ואחרי כל הנקה מבקשת מזון מוצק. נסי פשוט להגיש לה מזון מוצק מיד לאחר ההנקה, כך שתוכלי לתחום את ההנקה כארוחה אחת ולא תרגישי שהיא אוכלת באופן מתמשך. גם לה עדיף שיהיה סדר ארוחות.

2. לא בהכרח קשור ללילה

3. פירות רכים, חתוכים דק, דגני בוקר רכים לא ממותקים, חתיכות גבינה דקות ורכות, פיסות אבוקדו, פסטה

4. ייתכן, פשוט הציעי לה מזון מוצק מיד לאחר ההנקה. כך תדעי הכי טוב אם היא עדיין רעבה.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו