מוצקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוצקים
    אמא
    16/05/2010

שלום רב,
    יש לי תאומים בני 5.5 חודשיםאוכלים כ210 CC סימילאק, לאחרונה התחלתי להוסיף פירות ומרק ירקות. השאלה שלי אחרי כמה זמן ניתן לוותר על ארוחה אחד של סימילאק ולשלב במקום פירות/ירקות ובאיזה כמות ממולץ? בנוסף יש לי עוד שאלה התינוקות שלי אוכלים בסביות 6.3 אחרי מקלחת ובקבוק והולכים לישון בערך ב22.3 מקבלים בקבוק נוסף. איך אני יכולה להשאיר אותם ערים עד 20.00 בערב לפחות ומתי ניתן לוותר על ארוחה של 22.3
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוצקים

הוספת תגובה

• מוצקים לתאומים

בת-חן כהן
    18/05/2010

שלום רב
    את יכולה להחליף את ארוחת הפורמולה כאשר בנייך יאכלו 2 פירות שלמים ומעלה. זה אמור להחזיק אותם 3 שעות לפחות. אני ממליצה גם להוסיף אבוקדו לפעמים לפירות.
    לדבי הירקות- כאשר הכמות היא בסביבות 150 מ"ל מרק או 2-3 ירקות את יכולה גם להחליף ארוחה.
    לגבי למשוך אותם- אני מאמינה בשיטה של לא לנסות לשנות את השעון הביולוגי הטבעי של התינוקות, וגם מנסיון כל פעם שניסיתי לעשות זאת זה התנקם בי בלילה מלא התעוררויות.
    אני מאחלת לך שהדברים יסתדרו במהרה.

בברכת חג שמח לך ולמשפחתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו