מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצת מבולבלתדנה17/05/2010
שלום,
אני אשמח אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בדברים כיוון שאני מבולבלת קצת
בתי בת 7 חודשים נמצאת באחוזון 25 שוקלת 6.5
ועקב כך אני שמה לה כף אחת של טחינה בפירות וכף אחת של טחינה בירקות
כיוון שרק עם טחינה היא מסכימה לאכול את הירקות
באחת ההודעות האחרונות בת חן רשמה שאסור לתת טחינה עד גיל שנה !
ובהודעה אחרת נורית המליצה על טחינה לתינוק מתחת לגיל שנה
בטיפת חלב כן אמרו לי לתת לה
אז אני קצת מבולבלת
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לתשובה
דנה19/05/2010...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחינה
נורית קליפר19/05/2010הי דנה,
לפי ההוראות החדשות של משרד הבריאות 5/2009, אפשר להגיש טחינה כבר מתקופת הטעימות, החל מגיל 17 שבועות
הבלבול נוצר מכיוון שלפני הנחיות אלו, שומשום לא היה מומלץ לפני גיל שנה, אך לפי ההנחיות החדשות......אפשר......
בתאבון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלונות
דנה19/05/2010יש לך מושג אולי מדוע לפני ההנחיות החדשות היה אסור לתת שומשום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנחיות משרד הבריאות
נורית קליפר20/05/2010הי דנה,
ההנחיות הקודמות התבססו על הנחיות ארגון רופאי הילדים האמריקאי, אשר ממליץ לחכות עם מזונות אלרגניים למניעת אלרגיות בעתיד. אך מחקרים חדשים מצדדים כי חשיפה מוקדמת של מזונות דווקא יכולה למנוע אלרגיה.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרת לי המון
דנה20/05/2010תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)