מעדני ביו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעדני ביו
    חדשה
    20/05/2010

שלום
    1.רציתי לדעת האם זה בסדר לתת לתינוקת בת 9 חודשים שכבר החלה לאכול מעדני חלב
    גם מעדני ביו כמו למשל אקטיביה (מצטערת על "הפרסומת") מישהו אמר לי שאולי לא כדאי לתת אותם כי יש בהם חידקים פעילים שהם אומנם נחשבים לחידקים טובים אך אולי לתינוקות זה לא טוב??
    2. רציתי לשאול לגבי מים-הבת שלי מאוד קשה עם הנושא ולא כל כך שותה למרות שאנחנו מנסים בכל הזדמנות.לאחרונה היא נהנית טיפה יותר לשתות בכוס כמו "הגדולים" אך גם לא שותה הרבה..האם יש רעיון כלשהו בנושא זה? אני בנתים לא אמרתי נואש ולא כ"כ רוצה לתת לה שתיה ממותקת. כמה צריך תינוק לשתות בגיל 9 חודשים ? מה כדאי לעשות?

אשמח לתשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעדני ביו

הוספת תגובה

• יוגורט ומים

נורית קליפר
    22/05/2010

אין שום בעיה לתת מעדני ביו, אלו חיידקים טובים למערכת העיכול. לגבי המים, זכרי שבתך מקבלת נוזלים ממקורות שונים - תמ"ל/הנקה, פירות, ירקות, מרקים ועוד. לכן, המשיכי להציע מים, היא לאט לאט תתרגל. חשוב שלא להציע שתייה ממותקת!

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מים

אמא לנסיכה
    23/05/2010

לגבי השתייה גם הילדה שלי לא שתתה כמעט בכלל עד גיל 11 חודש המשכתי לנסות רק מים בלי שתייה ממותקת והיום היא שותה המון כמעט בכל הזדמנות לעצתי חכי בסבלנות מה גם ששאלתי בטיפת חלב ואמרו לי שבגלל התמל היא לא חייבת לשתות הרבה מים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו