דייסת שיבולת שועל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דייסת שיבולת שועל
    שלי
    24/05/2010

שלום,
    קראתי בפורום שניתן להכין דייסת שיבולת שועל, רציתי לדעת איך מכינים - מבשלים את השיבולת שועל עם מים או חלב והאם יש להוסיף עוד משהו לפני שטוחנים?
    תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דייסת שיבולת שועל

הוספת תגובה

• הכנת שיבולת שועל

אורלי
    24/05/2010

אני מכינה כך: 2 כפות שיבולת שועל וחצי כוס מים. מכניסה לדקה וחצי במיקרוגל. מערבבת ואז לעוד 30 שניות. אח"כ טוחנת ומוסיפה תמ"ל.( אין לי כמות מדויקת אני שמה כל פעם בערל 30-40 מ"ל) בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שגית

שרית עטיה-שמואלי
    25/05/2010

תלוי באיזה גיל
    על בסיס חלב מגיל שנה
    לפני כן עדיף על בסיס תמל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובין שיבולת שועל

מירי
    26/05/2010

אני נותנת מדי פעם סובין שיבולת שועל והקטנה (בת 8 חוד' ) מאד אוהבת. לא מצאתי בשום מקום מה ההבדל בין הסובין שיבולת שועל ולשיבולת שועל. אשמח להסבר והאם אפשר להמשיך לתת לה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו