9 חודשים ובעיות אכילה !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 9 חודשים ובעיות אכילה !
    שרון
    29/05/2010

שלום רב ,

ברצוני לדעת מה עושים עם תינוקת בת 9 חודשים שהתפריט היומי שלה מורכב מ:

08:00 240 תמ"ל
    12:00 פירות 3 סוגים או ו חתיכחת גבינת עזים ופירות
    14:00 180 תמ"ל
    16:00 מעדן סקי וניל או גבינת עזים
    18:00 ארוחת הערב ירקות עוף \בשר \אבוקדו פסטה אורז -עושה ממש בעיות אוכלת
    לבד אך בעמצה הארוחה מתחילה לצרוח ומפסיקה לאכול עד שיורדת מהשולחן
    21:00 240 תמ"ל

היא כרגע נמצאת בבית אז זה הסדר יום שלה ניסיתי לשנות אך ללא הצלחה ..ניסיתי לתת ארוחת ערב ב14:00 בצהריים היא מגיבה אותו הדבר אני לא יודעת מה לעשות היא לא מקבלת את כל הבשר והקטניות שהיא צריכה ואני לא יודעת אך לתת שתפסיק לצרוח .

אנא עזרו לי
    בתודה מראש
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    9 חודשים ובעיות אכילה !

הוספת תגובה

• תפריט 9 חודשים

נורית קליפר
    29/05/2010

הי שרון,
    קשה לי לענות רק מנתונים אלה, לא ציינת את משקלה וקצב עלייתה במשקל. ייתכן שאוכלת מספיק ופשוט צורחת כי מבחינתה סיימה את הארוחה. לאכול לבד זה דבר מצוין! תני לה לרכוש את עצמאותה בצורה זו. חשוב למנוע צרחות בזמן ארוחה, כדי שלא תעשה הקשר שלילי לאוכל, כך שחשוב שתשתפי איתה פעולה בנושא זה ולא תכריחי אותה להמשיך לאכול אם היא לא רוצה. כמובן, שחשוב שתעקבי אחר משקלה ותראי שהיא ממשיכה לעלות במשקל באופן עקבי.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 9 חודשים ובעיות אכילה

שרון
    30/05/2010

תודה רבה על התשובה היא שוקלת כרגע 10 ק"ג ולפי הערכה של טיפת חלב תמיד היתה מעל הממוצע ..
    אני יודעת שזה ממש חשוב שהיא אוכלת לבד וזאת הסיבה שאני מעודדת אותה לעשות זאת הבעיה היא שמהר מאוד נמעס לה והיא מתחילה לצרוח היא רוצה את הכפית שלה להחזיק ביד היא רוצה לשתות מכוס לבד רק לא להמשיך לאכול הדאגה שלי היא שבגיל שלה יש תפריטים עם המון מזון 40 גרם בשר ירקות קטניות וכאלה ואני לא מצליחה להאכיל לה את הכל בתפריט שלה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שרון
    30/05/2010

רציתי לציין שכאשר יושבת לאכול פירות או עוגיה או מעדן בכיסא האוכל לא צורחת רק כאשר אוכלת
    ירקות בשר פסטה אורז וכ"ו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שרון
    30/05/2010

תעני לי בבקשה אני לא יודעת אך לפתור את זה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמויות מזון

נורית קליפר
    30/05/2010

הי שרון,
    אל דאגה! ממה שתארת עד כה, נראה שממש אין מה לדאג, הגישי לבתך תפריט מגוון ומזין ונראה שהיא יודעת בדיוק את הכמות שצריכה. יהיו ימים שתאכל יותר ויהיו ימים שתאכל פחות, כל עוד עולה במשקל באופן עקבי אין סיבה לדאגה. בשביל שתהיי רגועה, את תמיד יכולה לפנות לדיאטנית קופ"ח עם רישום של הארוחות שבתך אוכלת והיא תוכל לנתח אותם יותר לעומק.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו