מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות על מוצקיםאמא01/06/2010
שלום,
בתי בת 8 חודשים יונקת ואוכלת 2 ארוחות מוצקים ביום.
לאחרונה החלה לגלות חוסר שביעות רצון מהאוכל ומצורת ההאכלה.
היא לא מוכנה שאני אאכיל אותה בכפית, היא מעוניינת להחזיק לבדה את האוכל ולאכול עם היד.
האם כך אני מרגילה אותה להרגל ל טוב של צורת אכילה?
שנית
אני רוצה לדעת האם ניתן וכדאי לשלב קוואקר בתוך ארוחת הפירות?
איזה פירות עוד ניתן לתת מלבד תפוח אגס ובננה בגיל זה? (האם מותר אפרסק)?
כיצד משלבים טחינה גולמית בפירות (מוסיפים אותה כמו שהיא מהקופסא או שיש צורך להוסיף לה מים ולימון)?
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצקים
נורית קליפר03/06/2010שלום אמא,
זה בסדר גמור לתת לבתך לאכול בכל צורה שהיא רוצה, זה חלק מהדרך שלה ללמוד ולחוות את האוכל. את כמובן יכולה לעזור לה לאכול ותוך כדי שהיא מתנסה בחווית האכילה שלה, לעזור לה עם כפית משלך.
מותר לשלב קוואקר, רק חשוב שיוגש בטקסטורה המתאימה. כמו כן לא להגזים בכמות בשל כמות הסיבים הרבה שבקוואקר.
מותר אפרסק, וכל פרי אחר, בתנאי שיוגשו במרקם המתאים. כמו כן, חשוב להגיש כל פרי חדש בהדרגה למשך יומיים שלושה ולוודא שאין תגובה
את הטחינה את יכולה להוסיף לפירות כטחינה גולמית
בהצצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)