מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמות וזמנים לארוחותעידית09/06/2010
שלום,
בני בן 3 חודשים ואוכל ביממה 6 ארוחות בעלות כמויות משתנות (סימילאק בלבד מגיל חודש). לעיתים אוכל 150, לעתים מגיע עד 240 לארוחה (אך כמות כזו רק פעם אחת ביממה). כבר מגיל חודש אוכל כל 4 שעות (אני ממש מודדת את הזמן ורושמת כל כמות שאוכל - יש לי מחברת מסודרת). הארוחה הראשונה שלו בבוקר היא בין השעות 07:00 ל- 08:00 והאחרונה בין השעות 20:30 ל- 21:30. האם ההתנהלות נכונה?
בימים האחרונים (יומיים שלושה) הוא משום מה נרדם לי תוך כדי הארוחה. אני מאוד משתדלת שזמן ההאכלה לא יארך יותר מ- 40 דקות. האם זה טוב או לא?
אשמח לדעה מקצועית.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא הגיבו.....
עידית13/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למרים
שלי13/06/2010מאז שנולד הוא מתעורר כל שעתיים שלוש, עדיין לא זכינו לישון לילה שלם ולכן לא נראה לי שישנה בעיה רגשית כלשהי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמני ארוחות
בת-חן כהן13/06/2010שלום עידית
באופן עקרוני אין כמות עיקבית שתינוקות אמורים לצרוך
הם מדמים פעולת יניקה ובעצם אי אפשר לדעת כמה הם אוכלים
הם אוכלים עד שהם שובעים
כך גם בנך, ואין לך מה לדאוג זה לא נורא שהוא נרדם זה יכול לקרות.
וההגבלה שלך ל-30-40 דקות היא נכונה בהחלט.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)