כמות וזמנים לארוחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמות וזמנים לארוחות
    עידית
    09/06/2010

שלום,
    בני בן 3 חודשים ואוכל ביממה 6 ארוחות בעלות כמויות משתנות (סימילאק בלבד מגיל חודש). לעיתים אוכל 150, לעתים מגיע עד 240 לארוחה (אך כמות כזו רק פעם אחת ביממה). כבר מגיל חודש אוכל כל 4 שעות (אני ממש מודדת את הזמן ורושמת כל כמות שאוכל - יש לי מחברת מסודרת). הארוחה הראשונה שלו בבוקר היא בין השעות 07:00 ל- 08:00 והאחרונה בין השעות 20:30 ל- 21:30. האם ההתנהלות נכונה?
    בימים האחרונים (יומיים שלושה) הוא משום מה נרדם לי תוך כדי הארוחה. אני מאוד משתדלת שזמן ההאכלה לא יארך יותר מ- 40 דקות. האם זה טוב או לא?
    אשמח לדעה מקצועית.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמות וזמנים לארוחות

הוספת תגובה

• אנא הגיבו.....

עידית
    13/06/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למרים

שלי
    13/06/2010

מאז שנולד הוא מתעורר כל שעתיים שלוש, עדיין לא זכינו לישון לילה שלם ולכן לא נראה לי שישנה בעיה רגשית כלשהי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זמני ארוחות

בת-חן כהן
    13/06/2010

שלום עידית
    באופן עקרוני אין כמות עיקבית שתינוקות אמורים לצרוך
    הם מדמים פעולת יניקה ובעצם אי אפשר לדעת כמה הם אוכלים
    הם אוכלים עד שהם שובעים
    כך גם בנך, ואין לך מה לדאוג זה לא נורא שהוא נרדם זה יכול לקרות.
    וההגבלה שלך ל-30-40 דקות היא נכונה בהחלט.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו