תינוקת שלא רוצה בקבוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדניאלה ורויטל-

שירי
    29/11/2010

האם זה הסתדר בסופו של דבר??
    אם כן גלו לי איך הצלחתן...:-)

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוקת שלא רוצה בקבוק
    רויטל כהן
    10/06/2010

שלום, אני כשלושה חודשים לאחר לידה ורק מניקה. התינוקת עולה מאוד יפה במשקל ובטיפת חלב מאוד מתפעלים. חשובה לי ההנקה ולכן אני שואבת בכל יום מנה (ומקפיאה) כדי שכשאחזור לעבודה אוכל להמשיך בהתמדה עם ההנקה ולא לוותר. בעוד כשבועיים אני חוזרת לעבודה ולכן רציתי להתחיל לתינוקת מנות שאובות בבקבוק. וכאן התחילה הצרה..... התינוקת לא מוכנה בשום אופן לתפוס את פטמת הבקבוק היא מסרבת ונלחמת, צורחת ומעדיפה להשאר רעבה. ניסיתי את כל סוגי הבקבוקים והפטמות האפשריות (גם מוצץ היא לא תפסה מאז שנולדה וגם את זה ניסינו את כל הסוגים...) אתמול הייתי חייבת לצאת מהבית לזמן מה והתינוקת ינקה בארבע בצהריים ועד לשעה עשר בלילה סרבה לאכול לביבי סיטר ולבעלי. הגעתי והנקתי אותה כי כאב לי. אני לא נותנת לה כדי שלא תריח אותי אבל זה לא הולך גם עם אף אחד אחר. אני על סף דיכאון מהמחשבה שאצטרך לזרוק את כל כמות המנות ששאבתי מאז הלידה ובעיקר מהמחשבה שהיא לא תופסת בקבוק..... מה לעשות ואיך להתקדם הזמן לרעתי ואני חוששת מאוד, בעיקר בגלל שאני לא יודעת כמה סבלנות תיהיה למטפלת להתעקש איתה על בקבוק אפילו אני מיואשת. האם יש לי סיכוי שהיא תתפוס בקבוק בסופו של דבר ואך להרגיל אותה לכך? להפסיק הנקה בגלל זה? בבקשה תתנו לי טיפים ותגידו לי שהדבר אפשרי גם אחרי שלושה חודשים מלאים של ציצי בלבד....
    תודה רבה. רויטל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת שלא רוצה בקבוק

הוספת תגובה

• מבינה אותך אני באותו מצב

דניאלה
    10/06/2010

מבינה אותך לגמרי... אני באותה בעיה :( רק שהילדה שלי בת 4 וחי חודשים כבר. מצד אחד אני אומרת שיש לנו הררבה מזל ומצדד שני... אני חוזרת עוד חודש לעבודה. אני יכולה להמליץ לך שכשאת יוצאת מקסימסום שבעלך ייתן לה עם כפית כן, כן כפית אם אין ברירה זה עבד לבעלי יופי. הבקבוקים של טומי טיפי לא רעים בכלל היא דיי משחקת איתם לא ממש מוצצת את הפטמה אך בהחלט שותה, שווה לך נסיון. ואם לך יש טיפים אשמח לקבל :) בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתגובה להזדהות...

רויטל כהן
    10/06/2010

דניאלה שלום,
    נחמד לדעת שיש עם מי להזדהות, בדיוק היום קיבלתי המלצה מגיסתי לנסות את הבקבוק של טומי, וזה שווה בדיקה... אז תודה! לילדה שלי פשוט אין וואקום על אף פיטמה והיא צורחת כשמגלה שעובדים עליה, היא מעדיפה להשאר בלי אוכל כמה שעות טובות, בוכה מרעב ונרדמת בסופו של דבר. זה מתסכל....ואז כשאני מניחה אותה בתנוחת הנקה היא מתחפשת בי שבא לי לבכות! ואז אני נשברת.... אם תיהיה לי עצה/משהו לעזור לך אשמח וכנל את, פשוט נראה לי הזוי לתת חלב שלי בכפית אפילו במזרק שזה יותר קל מכפית, נראה לי מתסכל.... בהצלחה לכולנו.! רויטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרויטל ולדניאלה ולכל האמהות שמנסותת

אביבית
    30/11/2010

לי יש תינוקת בת 4 חודשים ואני אישית לא הנקתי כי לצערי לא הסתדר לי מסיבות רפואיות
    אבל שמעתי מהרבה חברות שהניקו שדווקא הבקבוק של מאמ הוא היחיד שהם הצליחו לתת לתינוקות שלהם בשילוב עם הנקה או כגמילה
    טומי טיפי בקבוק טוב בייחוד לתינוקות שלאמא שלהן יש פטמה גדולה אז זה מדמה הנקה
    חוץ מזה לגבי מוצץ גם אני ניסיתי המון סוגים עד שב"מקרה" כהיתי בסופר פארם מנסה לחפש ולקנות עוד מוצץ לניסיון פגשתי אישה שנתנה לי טיפ ואמרה לי לנסות מוצץ עם ראש עגול (כמו פטמה) ובאמת ניסיתי וזה עבד
    היא המליצה לי לקנות מוצץ של bibi המעוגל והצלחתיייייייייייייייייי
    אז גם תנסו מס 1 (ראש קטן)
    רוב המוצצים עם ראש חתוך ואת זה התינוקות לא תמיד אוהבים
    שווה בדיקה
    אחרי שמצאתי את הנכון הבנתי כמה משמעותי שתינוק אכן לוקח מוצץ
    שקטטטטטטטטט ורגוע

בהצלחההההההההההההההההההההה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרבנית בקבוק

נורית קליפר
    10/06/2010

רויטל היקרה,
    ארגיע אותך כבר מהתחלה- בתך תסכים לקחת בקבוק יותר מהר ממה שאת חושבת, אז השאירי את המנות הקפואות במקומן. תני לאנשים אחרים לתת לה את הבקבוק - בעלך, בייביסיטר, קרובי משפחה, כי ממך זה יהיה עוד יותר מאתגר. תוך מספר ימים היא תסכים לבקבוק...........קצת סבלנות וזה יסתדר, לא להבהל מזה שעוברות שעות ללא אכילה, היא תשלים אותן במהרה.

שיהיה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

רויטל כהן
    10/06/2010

נורית,
    קודם כל אני מודה על התגובה המהירה, אני בלחץ נוראי וזה בהחלט עודד אותי... אני לא אתייאש כי אין ברירה, נראה לי הזוי לתת בכפית, בלי לפגוע חלילה בדניאלה, הרבה הציעו לי את זה אבל לאף מטפלת לא תיהיה סבלנות להאכיל חלב אם בכפית....זה לא מוצק. בכל אופן אנסה את הבקבוק שדניאלה הציעה ונמשיך לנסות. היה חשוב לי לשמוע שזה ילך בסוף ושהשעות שחולפות ללא אוכל לא מזיקות לילדה... ושוב תודה רבה!אעדכן בהמשך,
    רויטל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :)

דניאלה
    11/06/2010

את צודקת זה בהחלט הזוי לתת בכפית... אני ממשיכה לנסות ואני מאחלת לך ממש בהצלחה. בנוגע לתגובות מהירות יש לי דבר אחד להגיד על הפרום זה הוא פשוט מצויין ויעיל. תודה על כל העזרה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדניאלה....

רויטל כהן
    16/06/2010

ובכן מיד למחרת מצאתי את עצמי בחנות שילב קונה בקבוק טומי.... הילדה לא מוכנה בכלל לנסות, גם זה אבוד לי, מסתבר שהוא לא כלכך קרוב לפטמת אם כמו שמצהירים! הסיוט ממשיך ונשאר לי שבוע לחופשת לידה... הצילו! מקוה שמצבך השתפר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכל האמהות לסרבני בקבוקים ומוצצים

מרין
    30/11/2010

שלום בנות!
    אני אמא לילדה בת 5 חודשים שעברתי בדיוק את אותו הדבר!
    אני רוצה להגיד לכן שהוצאנו קרוב ל200-300 ש"ח על סוגי בקבוקים ומוצצים שונים!
    היום הילדה אוכלת בקבוק בכיף ומאוד אוהבת את המוצצים שלה!
    מבלי לזלזל בטומי טיפי - הילדה אפילו לא הייתה מתקרבת למוצצים והבקבוקים שלהם!
    מה שהיא כן לקחה לאחר יום אחד של ניסיון זה - הבקבוקים של mum (יש להם צורת פטמה "מעוכה" כזאת) ו מוצצים של חברת bebe (אלה מוצצים לסרבנים).
    אני ממליצה לכן בחום לנסות כי אני יודעת איך זה מדאיג אותכן!
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה למרין ואביבית!

שירי
    02/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו