ארוחת ערב 9 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארוחת ערב 9 חודשים
    שלי
    11/06/2010

שלום,
    בני אוכל בבוקר פירות, צהריים ירקות עו עוף/בשר ואחה"צ יוגורט עם גבינה לבנה.לפני השינה יונק , הולך לישון בסביבות 08:30 וקם כל שעה לינוק עד 12:00 ואז קם כל 2-3 שעות לינוק......והוא באמת אוכל.השאלה שלי היא האם אפשר לתת לו ארוחת ערב לפני השינה כדי שאולי ישביע אותו יותר ולא יקום לינוק בתדירות כה גבוהה?ואם כן מה לתת לו? מאז הלידה הוא כך וממש קשה לי כבר...
    תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארוחת ערב 9 חודשים

הוספת תגובה

• אולי הוא קם לינוק מסיבה רגשית

מרים
    13/06/2010

אולי הוא קם לינוק מסיבה ריגשית ולא מרעב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארוחת ערב

בת-חן כהן
    13/06/2010

שלום שגית
    אני הייתי מנסה לתת לו דייסה- קוואקר, אורז, סולת או קורנפלור (אני הייתי מנסה קוואקר כי היא הכי בריאה).
    זוהי ארוחה מזינה ומשביעה מאוד.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבת חן - דייסת קווקר

שלי
    13/06/2010

בת חן שלום,
    תוכלי בבקשה לומר לי איך מכינים את הדייסה?אני רוצה לציין שהוא לא מוכן לקחת תמל אלא רק הנקה. תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דייסה

חגית
    14/06/2010

גם התינוק שלי לא מוכן לקחת תמ"ל בבקבוק, ואני נותנת לו לפני השינה דייסה של מטרנה שאני מכינה אותה על בסיס חלב מטרנה, ומכינה אותה בהתאם להוראות להאכלה בכפית, זה יוצא סמיך וא אפשר להאכיל בכפית ורק אח"כ להניק - זה יותר משביע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו