מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילו אני נואשת...רויטל כהן21/06/2010
היי, כבר כתבתי לא מזמן על ביתי היקרה והמאתגרת.... בת שלושה חודשים היום. בעבר כתבתי בעניין סרבנות הבקבוק שזה עדיין בתוקף. כבר יש לי ניו פארם קטן בבית. כל סוגי הבקבוקים כולל טומי טיפי וכל סוגי המוצצים הפשוטים והיקרים. היא פשוט מסרבת להכניס לפה כל דבר שאינו ציצי... אני קמה בבוקר והיא מחפשת ציצי וכך כל שעה במשך היום. בעוד שבוע אני מסיימת חופשת לידה ומאוד חוששת שהמטפלת תישבר לי! אפילו חמותי מיואשת (שהיא סבתא), אין דרך להרגיעה- רק אני מצליחה תודות להנקה.
האם יכול להיות שאינה שבעה ממני אם היא דורשת הנקה כל היום???????. קשה לי להאמין כי היא עולה נהדר במשקל (איך לא? כל שעה...)וגם כשאני שואבת מהחזה אני רואה שיש לי כמות. אני שואבת בבוקר כי בלילה היא נרדמת לטווח ארוך יותר ואז אני קמה גדושה.
אמרו לי לתת לה בקבוק כדי שהיא תסחוב לטווח ארוך וגם כדי שהמטפלת תתמודד אבל כאן אני נשברת כי היא לא לוקחת את הבקבוק ממילא אז מה עושים? אני בדיכאון טוטלי בבקשה אין לי חיים כבר שלושה חודשים! (וזו ילדה שלישית שלי- לא ראשונה!!!!!!)
תודה מקרב לב על העצות המגוונות בפורום כייף לקרוא ומעודד להתנחם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרבנית בקבוק
נורית קליפר22/06/2010הי רויטל,
אני מצטערת לשמוע שעניין סרבנות הבקבוק עדיין נמשך, ממליצה לך להתייעץ עם יועצת הנקה, מאמינה שיהיו לה טריקים ועצות שאולי עוד לא חשבנו עליהם......
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)