צעצועים בזמן האוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צעצועים בזמן האוכל
    אנה
    21/06/2010

שוב שלום רב לכן,

בני בן שנה, אוכל מוצקים מכל המרקמים (החל לאכול כך רק לאחרונה). בזמן האוכל אוהב להתעסק עם כל מיני חפצים. קופסאות ריקות, מכסים וכדומה. שאלתי היא, האם זוהי הסחת דעת לא רצויה ויש להמנע ממנה או שנהוג להעסיק את הילדים בזמן האוכל כי בגיל הזה אין להם כל כך הרבה סבלנות לשבת לאורך זמן?

תודה רבה מראש,
    שבוע טוב
    אנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צעצועים בזמן האוכל

הוספת תגובה

• דעתי בעניין....

רויטל כהן
    21/06/2010

אנה,
    קראתי את שכתבת, נשמע שזה הילד הראשון שלך, מנסיון שלי המשחקים בזמן האוכל עוזרים מאוד לילד לאכול כמות גדולה יותר שכן דעתו מוסחת כמו שכתבת. גם אני נהגתי כך וזה מוכר ומנסיון ילדים לא מתרגלים לכך, להפך זה יוצר עניין בזמן האוכל לך ולו...הגדולים שלי בני 7 ו-6 וכך עשיתי איתם וזה לא היווה בעיה...אז תהנו.
    רויטל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסחת דעת בזמן האוכל

נורית קליפר
    22/06/2010

הי אנה,
    דעתי האישית, שזמן הארוחה צריך להיות מוקדש לאוכל בלבד וכמובן יכול להיות זמן איכות לכל בני המשפחה. כל הסחת דעת רק מאריכה את זמן הארוחה שלא לצורך וכמובן מקשרת את האוכל עם דברים לא נכונים. חשוב שבנך יאכל כי רעב ולא בגלל שמשחק........ככה ילמד לאכול לפי תחושות רעב ושובע אמיתיות ובתקווה יוכל להשתמש בזה גם כמבוגר.

שיהיה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו