מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקפאת מזוןמירה23/06/2010
היי,
התאומים שלי בני 6 חודשים-
1. הם התנסו ברוב סוגי המזון ואני מתחילה לתת להם ארוחות שלמות של מוצקים. אני מקפידה להכין להם מזון בריא ומזין בכמות שתספיק ל-4 ימים - שומרת במקרר מנה אחת ליום אחרי ואת השאר מקפיאה. האם זה פוגע באיכות ובויטמינים שבמזון?? פשוט זה גוזל ממני הרבה זמן להכין גם מרקים וגם מחיות פירות וכך אני חוסכת זמן יקר..
2. בשלב הטעימות התחלתי לתת להם בהתחלה גזר ל-3 ימים ואחר כך הוספתי לגזר תפוח אדמה וחיכיתי שאין תגובה ואז הוספתי למרק עוד סוג אחר וכך הלאה.. האם זה בסדר או שעדיף שהם יטעמו כל סוג לחוד כדי שיתרגלו לטעם של כל סוג???
3. מתי אפשר להגיש להם מהארוחות המשפחתיות שלנו??
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנחנו באותו שלב ...
שרה24/06/2010הי,
טוב ששאלת עוד שבוע הקטנה בת 6 חודשים ואני מוצאת את עצמי כל יום מאדה פירות וירקות - גג ליומיים ושומרת במקרר... די מתיש. מוצאת את עצמי לפעמים עושה רק פירות / ירק כי זה גוזל זמן ואני מתעצלת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפאת מזון
נורית קליפר29/06/2010הי מירה,
1. אין בעיה להקפיא, הטריות נשמרת הכי אם מקפיאים מיד לאחר שהמזון המבושל התקרר.
2. כמובן שלהגיש כל ירק בנפרד נותן הזדמנות לבנך ללמוד את מגוון הטעמים השונים שיש ובכך עדיף.
3. כל עוד המזון המוגש הוא במרקם המתאים להם והם כבר טעמו את המרכיבים שבאוכל, אין בעיה לאכול. כמובן שחשוב להקפיד שהמזונות לא יכללו מוצרי חלב (עד גיל 9 חודשים), חלב ניגר או דבש (עד גיל שנה).
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)