הקפאת מזון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקפאת מזון
    מירה
    23/06/2010

היי,
    התאומים שלי בני 6 חודשים-
    1. הם התנסו ברוב סוגי המזון ואני מתחילה לתת להם ארוחות שלמות של מוצקים. אני מקפידה להכין להם מזון בריא ומזין בכמות שתספיק ל-4 ימים - שומרת במקרר מנה אחת ליום אחרי ואת השאר מקפיאה. האם זה פוגע באיכות ובויטמינים שבמזון?? פשוט זה גוזל ממני הרבה זמן להכין גם מרקים וגם מחיות פירות וכך אני חוסכת זמן יקר..
    2. בשלב הטעימות התחלתי לתת להם בהתחלה גזר ל-3 ימים ואחר כך הוספתי לגזר תפוח אדמה וחיכיתי שאין תגובה ואז הוספתי למרק עוד סוג אחר וכך הלאה.. האם זה בסדר או שעדיף שהם יטעמו כל סוג לחוד כדי שיתרגלו לטעם של כל סוג???
    3. מתי אפשר להגיש להם מהארוחות המשפחתיות שלנו??

תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקפאת מזון

הוספת תגובה

• אנחנו באותו שלב ...

שרה
    24/06/2010

הי,
    טוב ששאלת עוד שבוע הקטנה בת 6 חודשים ואני מוצאת את עצמי כל יום מאדה פירות וירקות - גג ליומיים ושומרת במקרר... די מתיש. מוצאת את עצמי לפעמים עושה רק פירות / ירק כי זה גוזל זמן ואני מתעצלת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקפאת מזון

נורית קליפר
    29/06/2010

הי מירה,
    1. אין בעיה להקפיא, הטריות נשמרת הכי אם מקפיאים מיד לאחר שהמזון המבושל התקרר.
    2. כמובן שלהגיש כל ירק בנפרד נותן הזדמנות לבנך ללמוד את מגוון הטעמים השונים שיש ובכך עדיף.
    3. כל עוד המזון המוגש הוא במרקם המתאים להם והם כבר טעמו את המרכיבים שבאוכל, אין בעיה לאכול. כמובן שחשוב להקפיד שהמזונות לא יכללו מוצרי חלב (עד גיל 9 חודשים), חלב ניגר או דבש (עד גיל שנה).

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו