טעימות והנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טעימות והנקה
    שחר
    27/06/2010

שלום,
    אני מניקה הנקה מלאה את ביתי בת כמעט 5 חודשים ללא תמ"ל ורק בלילה נותנת לה חלב שאוב בבקבוק. לפני כשבועיים התחלתי לתת לה טעימות של מזון מוצק (רק כפית או שתיים ליום...)והיא הגיבה בהתלהבות יתרה- נראה שממש מוכנה לזה ואפילו רוצה עוד (בכלל- כל דבר מכניסה לפה...) אבל הבעיה היא שמאז (או אולי קצת קודם) היא התחילה להפחית מזמן הייניקה/בקבוק בצורה משמעותית- היא מתחילה טוב- יונקת כמה דקות ומספיק שמשהו מדבר לידה והיא פתאום מאבדת עניין ולא מוכנה יותר לחזור לאכול- ממש בוכה ודוחפת עם הידיים!!! חשוב לציין שלפני זה הייתה אוכלת אפילו 40 דקות או יותר... ולא משנה מה היה קורה מסביבה... לא הייתי דואגת אם לא הייתי רואה שהכמויות בבקבוק ממש ירדו בחצי!!! (מ-140 בערך לארוחה ל-50 או 60..ולפעמים אפילו מפסיקה אחרי 10!!!) כשהיא מרוכזת (או כשדעתה לא מוסחת) היא אוכלת יפה.
    האם זה מוכר? מה אפשר לעשות? היא גם ישנה פחות טוב בלילה בגלל זה...

תודה
    שחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טעימות והנקה

הוספת תגובה

• כמויות הנקה

נורית קליפר
    29/06/2010

הי שחר,
    הפחתה בכמויות אוכל יכולה לקרות בשל סיבות שונות, אבל הכי חשוב זה מעקב אחר משקלה של בתך, כל עוד ממשיכה לעלות במשקל באופן עקבי ממש אין סיבה לדאגה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו