מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבת שלי בת שנה ו 7 אוהבת חטיפיםשירן03/07/2010
הבת שלי במשך השבוע בגן -כך שאין לי מדד לארוחות החמות שהיא אוכלת מלבד מה שהגננת מספרת ,
אך בשישי שבת היא פשוט נמנעת מלאכול ארוחת צהריים חמה + ארוחת ערב סדר היום שלה בשישי שבת הוא בעיקר חטיף , מעדן ... ולא באמת ארוחה ( עם הגבלה שלי ) .
מה לעשות במצב כזה בעת ארוחת ערב ביום שישי היא לא מעוניינת לאכול את האוכל אך עם היה במבה בטוח שהיתה מעוניינת בו לכן בשישי האחרון היא פשוט לא אכלה את הארוחת הערב( לאחר נסיונות מרובים ) וכך הלכה לישון , האם בגיל כזה צריך להסביר לה שחייב לאכול ארוחה בריאה ומסודרת ובמידה ותאכל נאפשר לה חטיף מאוחר יותר????
צריכה עזרה בדחיפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העדפה חטיפים
נורית קליפר05/07/2010הי קרן,
את יכולה בהחלט להסביר לה למה חשוב לאכול, לדוגמה שהירקות והעוף יעזרו לה לשחק יותר טוב או כל דבר אחר שיגע ללבה.........חוץ מזה, כמה שנשמע מוזר, אצלי זה עבד......את יכולה להגיש לה את ארוחת הערב ולשים מעט מאד במבה בצלחת האוכל (אפילו כ 4 חתיכות) בהתחלה היא רק תאכל את הבמבה אבל אחרי מספר ארוחות סביר שתטעם גם משאר המזונות על הצלחת, במקרה הזה ייתכן- עם החטיף בא התאבון.......חשוב מאד שתבוא לשבת יחד עם כולם בארוחה, אפילו אם זה רק מספר דקות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)