נגמר החלב...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נגמר החלב...
    רויטל כהן
    04/07/2010

שלום, ביתי בת שלושה וחצי חודשים יונקת ועד עכשו עלתה די יפה במשקל, עד לפני כשבוע וחצי היא היתה יונקת כל שעה- שעה וחצי... ובבוקר הייתי קמה גדושה בחלב עד כדי שאיבות של 200 סיסי בכל בוקר. בשבוע וחצי האחרון היא התחילה לפתוח רווחים של שלוש שעות בין הנקה להנקה, ואני מרגישה שהחלב שלי הצטמצם לגמרי.... החזה פחות גדוש, בבוקר אני קמה ללא גודש ומנסה לשאוב יוצא לי בקושי 40 סיסי. גם במהלך היום אני מנסה לשאוב ופשוט לא יוצא כלום. יכול להיות שפתאום התרוקנתי ככה? התחושה שלי שהמרווחים "דפקו" לי את תפוקת החלב. איך מייצרים חלב בחזרה? בבקשה אשמח לייעוץ. אני מורה שיצאה לחופש הגדול וחבל לי לפספס חודשיים של הנקה מלאה, שאני יכולה לנצל לקטנה....תודה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נגמר החלב...

הוספת תגובה

• חלב אם

נורית קליפר
    05/07/2010

הי רויטל,
    בעקרון, ככל שמניקים יותר, כך מיוצר יותר חלב, כך שאפשר לשלב גם שאיבה ובכך להגדיל את כמות החלב, אבל נראה לי שאת העצה הכי מקצועית בנושא תקבלי מיועצת הנקה, כך שממליצה לך להפנות את השאלה ליועצת בתחום.

שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו