גיל שנה ושבעה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל שנה ושבעה חודשים
    שירי
    05/07/2010

הבנים שלי מאוד אוהבים פירות!!!
    הם אוכליםארוחות מלאות ומסודרות כל יום, במהלך היום מקבלים בגן מנת פרי, אבל אחרי ארוחת הערב לפעמים נראים עדיין רעבים, אז אני מקלפת תפוח... מחסלים... חותכת אשכול ענבים... מחסלים... מלון... פסיפלורה...

אציין כי הם רזים, נולדו בשבוע 36 במשקלים קילו חצי ושני קילו. אין כאן בעיה של זלילה מוגזמת, אבל אני פשוט לא מסוגלת לשים את הגבול - סוף סוף יש להם תיאבון.

ובכל זאת - האם יש צורך לשים גבול, להתמקד בפירות מסויימים או להעדיף פירות מסויימים על פני אחרים?

תודה וכל טוב

שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל שנה ושבעה חודשים

הוספת תגובה

• מקפיצה...

שירי
    12/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה... ?

שירי
    14/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירות

נורית קליפר
    15/07/2010

הי שירי,
    לא נראה לי כרגע שצריך לשים גבול, במידה וזה יימשך מעבר לשבועיים שלושה, אז אולי ..........אבל כרגע תני להם להנות משלל פירות הקיץ הטובים:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו