כמות תמ"ל לתינוק בן חודש וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמות תמ"ל לתינוק בן חודש וחצי
    רוני
    12/07/2010

שלום אני חוזרת על ההודעה כי משום מה דילגו עליה...
    יש לי תינוק בן חודש וחצי ששוקל כבר 5+ ק"ג. הוא אוכל סימילאק, בכל ארוחה בערך 120 סמ"ק. במשך היום הוא יכול לדרוש לאכול כל שעתיים לפעמים אפילו אחרי שעה וחצי. בלילה הוא מתעורר לאכול כל 3 שעות. לפי הנוסחא של משקל התינוק כפול 150 סמ"ק יוצא שהוא אוכל יותר ממה שהוא צריך אבל הוא בכל זאת רעב כל הזמן.
    ניסיתי לתת לו אפילו 150 סמ"ק ולראות כמה הוא יאכל מזה והאם הוא ירווח את המנות אבל אחרי 120 סמ"ק הוא מוציא את הבקבוק ולא רוצה יותר.
    ניסיתי גם אחרי שעה וחצי אם הוא רעב "למשוך" אותו עם מים כי מאוד חם עכשיו ואולי הוא סתם צמא אבל זה מחזיק אותו ל 2 דקות בערך.
    האם יש לכך פתרון? להוסיף לו אולי כפית דייסה כלשהיא לבקבוק כדי שישבע?
    זה די מטריד שהוא יכול כל שעה וחצי שעתיים לאכול אני פוחדת מהשמנה ומההשפעה של זה על האכילה שלו בעתיד.
    מיותר לציין שאם הוא בוכה אני מוודאת קודם שזה לא נובע מעייפות, גרעפס, חיתול צורך במוצץ וכו'
    תודה
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רוני

בת-חן כהן
    12/07/2010

שלום רב
    נכון שבסוף ההודעה כתבת שאת דואגת שאינו עייף, צמא, משועמם, רוצה מוצץ וכו',
    אבל אני פונה לכוון הזה. אין שום צורך במשקל כמו שלו לאכול כמויות כאלו של מזון ומה שאני הייתי ממליצה זה בכל אופן למשוך אותו למרות שהוא יבכה ויהיה נודניק
    תצאי איתו לטיול, תראי לו טלויזיה, שימי אותו באמבטיה כל דבר שיכול להרגיע אותו כי זה המפתח- למשוך ולרווח ארוחות כך יאכל יותר בכמות ויצליח להמשיך את הגלגל הזה בצורה נכונה

בברכה ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני

אמא לתאומות
    27/07/2010

את כנראה מאוד עייפה מהלילות הקשים . מאחר ו - 120 סמ"ק זה מהירות נסיעה ברכב ולא כמה הילד אוכל ! אפשר לומר 120 מילילטר או לחילופין 120 cc
    שיהיה לכם בהצלחה עם הקטנצ'יק תגדלו אותו בנחת ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו