מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלפת תמ"לשירי13/07/2010
התינוק שלי בן שלושה שבועות, השאלה שלי היא כזו, התחלתי עם סימילאק אדוונס ובגלל שהקקי שלו היה קשה והייתה לו עצירות הומלץ לי להחליף למטרנה אולי זה יעשה את השינוי, התחלתי ביום חמישי ועד היום שמתי לב שהוא צורח יותר, נמצא הרבה יותר באי שקט ויש לו יותר פליטות / הקאות האם זה יהיה בסדר לחזור לסימילאק אני ממש מבולבלת ולא רוצה גם לעשות לו בלאגן.
מחכה לתשובה....
ועוד שאלה האם זה יהיה בסדר פשוט לעבור לסימילאק טו]פ שהוא הבנתי פשוט עם פחות ברזל ואז אולי לא תהיה בעיה עם היציאות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך...
שירי13/07/2010ובנוסף אשמח לדעת כמה צריך לאכול כי הוא גם לא ממש אוכל כמו שצריך לדעתי, הוא בן 3 שבועות ויום במשקל של 3030 נכון ליום רביעי שעבר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמ"ל
נורית קליפר15/07/2010הי שירי,
ממליצה לך להתייעץ עם רופא ילדים לגבי החלפת התמ"ל שכן ייתכן ובגלל הפליטות הרבות ימליץ על אינפמיל. בכל מקרה של חוסר שקט, פליטות ויציאות קשות כדי לוודא עם רופא הילדים לגבי הגורם.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)