גרבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרבר
    בלהה גולדברום
    16/07/2010

שלום לכן,
    הבת שלי עוד מעט בת 6 חודשים , אני מנסה כל יום לתת לה פירות טריים כמו שהסברתן - לאדות ולטחון אבל לצערי היא לא אוהבת היא " כאילו " אוכלת בכוח ורוצה להקיא . ניסיתי יום אחד מחית גרבר והיא אהבה גם בהתחלה היא רצתה להקיא אבל אחרי זה היא אכלה הכל ? אני לא כל כך מעוניינת שתאכל גרבר מה אני יכולה לעשות כדי שתואכל את הפירות הטבעיים ? ולא גרבר ?
    דרך אגב , האם זה נורא לאכול גרבר ?

בלהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרבר

הוספת תגובה

• גרבר

נורית קליפר
    17/07/2010

הי בלהה,
    כן, תינוקות רבים מאד אוהבים את המרקם החלק של הגרבר. נסי לערבב מחית שאת מכינה עם מעט גרבר, אולי זה יעזור. זה לא נורא לאכול גרבר, אבל כמובן שפרי טרי יותר בריא

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרבר זה מזון לתינוקות!!

רות
    18/07/2010

והוא ממש לא "נורא", אלא מיועד לתינוקות ולא מכיל חומרים משמרים. גם אצלנו היתה העדפה ברורה לגרבר ובטיפת חלב אמרו לי שזה בסדר גמור. בהמשך, תוסיפי לשם בננה מעוכה, ביסקוויט מטרנה או כפית שקדייה והרי לך ארוחת פירות מזינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו