בעיית אכילה עם התאומה הקטנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית אכילה עם התאומה הקטנה
    אמא לתאומות
    18/07/2010

בנותיי היקרות בנות 8.5 חודשים.
    אחת מתפתחת מאוד יפה בנושא האוכל ... והשנייה בעייתית מאוד !
    היא לא מעוניינת במזונות מוצקים ומחיות למנהם. שלא נדבר על תחליף חלב. כיידוע לי תינוק בגיל של בנותיי צריך ואמור לאכול 240 cc ביתי הבכורה אוכלת 180 - שזה ניראה לי בגדר הסביר אך ביתי הקטנה אוכלת לכל היותר 30-60 ולא מעוניינת יותר. יש לציין שעשיתי אלפיי ניסיונות במידת החום , סוג האוכל, בעמידה... בישיבה... בנדנוד... אבל משום מה שום דבר לא עוזר , היא אף פעם לא מראה סימני רעב!
    היא קטנה מאוד פיזית ולטעמי גם חלשה מאוד , מתעייפת מהר ודורשת המון שינה.

אשמח לקבל חוות דעת וטיפים ... מניסיונכם!!!
    חשוב לי לציין כי המצב מדאיג אותי מאוד . ואודה לתשובתכם המהירה
    ערב טוב ותודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקפיצה את ההודעה מ- 18.7.10 !!!!!!!

אמא לתאומות
    27/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית אכילה עם תאומה

נורית קליפר
    28/07/2010

קשה מאד לחוות דעה עם הנתונים שציינת, שכן לא ציינת את משקלה בלידה ומשקלה העכשווי וכן כמויות מזון שאוכלת במשך היום. בכדי לקבל את הטיפול הטוב ביותר, ממליצה לך לפנותלדיאטנית קופ"ח אשר תוכל להמליץ על דרכים להעשיר את תפריטה במידת הצורך, כמו כן לעקוב אחר משקלה.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו