מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונת בני בן ה11 חודשים קצתדפנה21/07/2010
שלום,
יצא לי לקרוא המון על תזונה בגיל בני והבנתי שזה זמן שהם פחות מתעניינים באוכל וכו', אבל הוא רק יורד באחוזונים ואני לא יודעת מה לעשות.
ראשית - מה הוא אוכל ?
6:30 ציצי
9:00 פירות ( כ 200 מ"ל )
13:00 ארוחת צהריים ( מרק- כ 180 מ"ל + תוספת קטנה, לדוגמא : 2 כפות פתיתים או חתיכות עוף מועטות או מעט אורז או מעט מאוד סלט- התוספת היא קטנה כי הוא פשוט לא רוצה יותר )
17:00 יוגורט+לחם או דייסה
20:30 ציצי
בד"כ לא מתעורר בלילה וגם אם מתעורר זה לא בגלל שרוצה לאכול (כנראה).
לדעתי הוא אוכל מעט וכל כפית דורשת הצגות והסחות . אני/המטפלת לא מאכילות בכוח, אבל הוא מאוד בררן ולפעמים צריך להסיט את תשומת ליבו כדי שיסכים לאכול: "איפה האור?" , "איפה השעון?" וכו'. כשהוא מרוכז כולו באכילה, הוא קודם כל מסרב, אפילו לפני שטעם.
הוא התחיל באחוזון חמישים, לפני כ 3 חודשים ירד לאחוזון 25 ולפני כחודש לאחוזון 10.
ניסיתי לגוון, ניסיתי לשנות שעות, ניסיתי מסעדות. אני לא יודעת מה לעשות... ??
האם בכלל צריך להגדיל את הארוחות או לרווחן ? מה לעשות ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה באחוזונים
נורית קליפר25/07/2010הי דפנה,
לא ציינת את משקלו, ממליצה מאד לפנות לדיאטנית קופ"ח אשר תוכל להרכיב תפריט אישי, להעשיר קלורית את ארוחותיו, ולעקוב אחר משקלו.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)