תזונת בני בן ה11 חודשים קצת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונת בני בן ה11 חודשים קצת
    דפנה
    21/07/2010

שלום,
    יצא לי לקרוא המון על תזונה בגיל בני והבנתי שזה זמן שהם פחות מתעניינים באוכל וכו', אבל הוא רק יורד באחוזונים ואני לא יודעת מה לעשות.
    ראשית - מה הוא אוכל ?
    6:30 ציצי
    9:00 פירות ( כ 200 מ"ל )
    13:00 ארוחת צהריים ( מרק- כ 180 מ"ל + תוספת קטנה, לדוגמא : 2 כפות פתיתים או חתיכות עוף מועטות או מעט אורז או מעט מאוד סלט- התוספת היא קטנה כי הוא פשוט לא רוצה יותר )
    17:00 יוגורט+לחם או דייסה
    20:30 ציצי
    בד"כ לא מתעורר בלילה וגם אם מתעורר זה לא בגלל שרוצה לאכול (כנראה).

לדעתי הוא אוכל מעט וכל כפית דורשת הצגות והסחות . אני/המטפלת לא מאכילות בכוח, אבל הוא מאוד בררן ולפעמים צריך להסיט את תשומת ליבו כדי שיסכים לאכול: "איפה האור?" , "איפה השעון?" וכו'. כשהוא מרוכז כולו באכילה, הוא קודם כל מסרב, אפילו לפני שטעם.
    הוא התחיל באחוזון חמישים, לפני כ 3 חודשים ירד לאחוזון 25 ולפני כחודש לאחוזון 10.
    ניסיתי לגוון, ניסיתי לשנות שעות, ניסיתי מסעדות. אני לא יודעת מה לעשות... ??

האם בכלל צריך להגדיל את הארוחות או לרווחן ? מה לעשות ?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ירידה באחוזונים

נורית קליפר
    25/07/2010

הי דפנה,
    לא ציינת את משקלו, ממליצה מאד לפנות לדיאטנית קופ"ח אשר תוכל להרכיב תפריט אישי, להעשיר קלורית את ארוחותיו, ולעקוב אחר משקלו.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו