מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התחלת תמ"לאני22/07/2010
שלום!
אני רוצה להתחיל תמ"ל לבתי בת 3 חודשים- עד עכשיו ינקה בלבד, אוכלת שאוב בלי בעיה..
כשהיא נולדה נתנו לה בבי"ח סימילאק כי חשבו שאין לי מספיק חלב- מסתבר שיש לי...
אבל היא אכלה את הסימילאק בלי בעיה...
השאלה היא כזאת- מה עושים ואיך??
איזה תמ"ל מומלץ לתת?
איך לעשות את זה בכלל??
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצההההה
אני25/07/2010למה לא עונים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה...
אני26/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לבקש תשובה???
אני27/07/2010אני כבר מה-22 וענו כאן על שאלות מה-25...
מה נסגר עם הפורום הזה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אני אמנם לא ממנהלות הפורום אבל
נועה27/07/2010אשמח לעזור
אם נתת סימילאק בהתחלה והגיב טוב לסימילאק הייתי ממשיכה עם סימילק
אני נותנת מטרנה כי בבית חולים נתנו לן גם מטרנה
אם שאבת את בטח יודעת את הכמות, קחי בחשבון שהתמ":ל יותר סמיך ויותר משביע לכן יש סיכוי שרווח הארוחות יגדל.
אם אכל כ120 לארוחה תמשיכי כך, במטרנה זה כפית מטרנה ל60 מל זאת אומרת 2 כפיות ל120. אני מניחה שכך גם בסימילאק, קראי על האריזה. ערבבי היטב כדי שהתמל יימס והגישי. הכיף בבקבוק אחרי הנקה שכל אחד יכול לעזור לך , שאת יודעת בדיוק כמה אכל, ושזה באמת משביע אותם! בהצלחה מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
אני28/07/2010האמת שהאחות בטיפת חלב המליצה לי ללכת על מטרנה אקסטרא קר ונתנה לי דוגמיות.
הדוגמיות מכילות 3 כפיות של מטרנה וחייבים להכין הכל אז הכנתי ואמרתי שמקסימום היא לא תאכל הכל אבל היא בלעה את זה בטירוף!
היא אוכלת בערך 120 CC חלב אם ומטרנה היא מוכנה לאכול יותר, מוזר.
כל העניין עושה לי חשק להאכיל אותה יותר מטרנה כי זה הרבה יותר קל מההנקה ששם אני לא יודעת אם היא אכלה מספיק ובאמת נמאס לי כבר מהחידות האלה:(
אבל השאלה שלי היתה יותר בכיוון של מנות...
נתתי ביום הראשון מנה אחת של מטרנה בצהריים כי בבוקר יש לי מלא חלב ובצהריים פחות.
וביום השני נתתי לה כבר בערב.
העניין הוא שאני רוצה בהדרגה להוסיף לה עוד ארוחות..
זה הייתה השאלה בעצם.
כל כמה זמן אפשר להוסיף עוד ארוחות?
מתי כדאי לתת אותן?
שוב תודה!
(למה הן לא עונות כאן???)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)