החלפת תמ"ל לבת 5 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת תמ"ל לבת 5 חודשים
    אניטה
    24/07/2010

מבקשת את עזרתכם בהתלבטות קשה...
    ביתי בת 5 חודשים וחצי (אוכלת סימילאק אדוונס + טעימות).
    בגיל 4 חודשים התחלנו עם טיפות הברזל ולאחר מספר ימים התחלנו עם הטעימות - התחלנו בשבוע הראשון עם ירקות ולאחר מכן הוספנו גם פירות. היא מאוד מבסוטית ונהנית מכל טעימה.
    בשבוע וחצי האחרונים, שמנו לב שהיא התחילה עם עצירויות שמלוות בכאב ובכי בעת היציאות שנראות ממש כמו זיתים גדולים. את העצירויות אנחנו פותרים באמצעות שתיית מים שהושרו בשזיפים יבשים לילה שלם, וזה באמת מעביר את היציאות. כל פעם שאנחנו מנסים להפסיק עם השזיפים העצירות והכאבים חוזרים, החשש שלי הוא שהיא תפתח סוג של תלות בשזיפים.
    נאמר לי שמטרנה יותר קלה לעיכול, ובכלל שהמטרנה אקסרא קייר טובה יותר מבחינת הרכיבים מסימילאק אדוונס. קודם כל האם זה נכון שמטרנה היום נחשבת טובה יותר? האם כדאי לנסות לעבור למטרנה? האם יש סיכוי שהיא תעכל את זה יותר בקלות?
    אני ממש ממש מתלבטת....

תודה רבה וסליחה על האורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת תמ"ל לבת 5 חודשים

הוספת תגובה

• החלפת תמ"ל

נורית קליפר
    25/07/2010

הי אניטה,
    את יכולה לנסות ולעבור למטרנה ולראות כיצד זה ישפיע על בתך. במידה והעצירויות הקשות לא עוברות, ממליצה להתייעץ עם רופא ילדים.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצלנו האקסטרה קר

רות
    26/07/2010

פתרה לחלוטין את בעיית העצירות. תנסי שבועיים, אין מה להפסיד. רק בריאות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו