לחם ומים- שבעה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחם ומים- שבעה חודשים
    אורית
    25/07/2010

היי,
    ראשית אני מתנצלת, אני בטוחה ששאלות אלו נשאלו בפורום אך לא מצאתי את בדיוק את השאלה עם הגיל המתאים..
    1- האם אחרי כל ארוחת מוצקים (למרות שזה לא באמת מוצק עדיין- מחיות פירות או מרק) חייבים לתת מים? אם כן באיזה טווח של זמן? גיליתי שמים גורמים לו להקיא לעיתים (ולפעמים הוא מקיא ללא קשר למים)
    2- הבנתי מאחות בטיפת חלב שאני יכולה לתת כבר לחם, איזה סוג מומלץ? כמה פעמים אני צריכה לשים אותו במרק לריכוך עד אהיה בטוחה שהוא לא ייחנק לי כשאביא לו לחם בחתיכות טקנות אך במצבו הרגיל?

תודה רבה!
    אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחם ומים- שבעה חודשים

הוספת תגובה

• לחם מים

נורית קליפר
    26/07/2010

הי אורית,
    אין צורך להתנצל :) את מוזמנת לשאול כל שאלה שתרצי

1. בעקרון, עם התחלת המוצקים, מומלץ להציע מים, חשוב לא להציע לפני הארוחה כדי שלא יתמלא ממים, אבל בסיום הארוחה ובין הארוחות אפשר. אבל, מאד ממליצה להתייעץ עם רופא ילדים לגבי ההקאות.

2. בגיל 7 חודשים, את יכולה פשוט להציע לחם רך לבן. אמנם זה פחות מזין, אך תחילה חשוב להרגיל את בנך לאכול מרקמים שונים. את יכולה לחתוך חתיכות דקות וקטנות ולתת לו להתנסות.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו