יותר מידי יציאות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יותר מידי יציאות?
    דיקלה מועלם
    26/07/2010

שלום, הבן שלי בן שנה. מזה שבועיים הוא עושה המון קקי!
    עד לפניי שבועיים הוא היה עושה בבוקר מוקדם ובערב לפניי השינה.מידי פעם גם בצהריים.
    לאחרונה הוא עושה כל שעתיים שלוש וזה כולל את הלילה.הוא לא מתעורר אני פשוט בודקת ומחליפה לו מתוך שינה.לפעמים צואה רגילה, מוצקה ולפעמים יותר רכה (לא שלשול).
    הוא אוכל מאוד מאוזן ומגוון, בשעות יחסית קבועות.
    דוגמא לתפריט יומי: 7 בבוקר סימילאק. 9.30 בבוקר שיבולת שועל עם טחינה גולמית וסילאן. 11.30/ 12.00 פרי. 13.30 אורז עם עוף וירקות. 16.00 שייק מלון/ אבטיח. 18.00 ביצה, 2 כפות יוגורט וסלט. 19.00 הולך לישון וקם ב20.00 וב- 2.30 ומקבל סימילאק 180 מ"ל.
    חשוב לציין שאת הסדר והשעות קבעתי על פי הצרכים שלו.הוא אוכל רק כשהוא רעב ואני לא משכנעת אותו לאכול יותר ממה שהוא רוצה.
    התפריט לא השתנה לפחות חדשיים שלושה אחורה.כמובן בוורסיות קצת שונות.
    למה הוא עושה כל כך הרבה פעמים קקי? האם זה משהו שמצריך בדיקה?
    הוא ילד בריא ולא מתלונן בתקופה האחרונה על כאבים או אי נוחות.
    סליחה על האורך ....
    תודה מראש דיקלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יותר מידי יציאות?

הוספת תגובה

• יציאות מרובות

נורית קליפר
    26/07/2010

הי דקלה,
    שינוים בתזונה יכולים לגרום לשינויים ביציאות, אם לא היו שינויים משמעותיים בתזונתו של בנך, ממליצה להתייעץ עם רופא הילדים לגבי תדירות היציאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו