תזונה לבן שמונה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לבן שמונה חודשים
    קרן
    26/07/2010

איתי בן 8 חודשים אוטוטו... קם בחמש וחצי אוכל 210 מ"ל מטרנה
    בשמונה וחצי 180 מ"ל מטרנה ודיסה
    עשר וחצי 130 גר' פירות
    13:00 130 גר' מרק
    15:30 - 16:00 מטרנה בסביבות 130 מ"ל
    18:30 מתחיל טקס שינה עקב עייפות שלו וצעקות הוא מקבל מקלחת וב18:45 מתחיל לאכול 200 מ"ל של מטרנה לילה טוב.
    הוא נרדם בסביבות 19:15 19:30. בעבר היינו מתחילים את המקלחת ברבע לשבע אבל הוא היה נרדם אחרי 40 מ"ל ואז התחלנו להקדים את המקלחת והאוכל כל פעם בחמש דקות.. כך הגענו לשש וחצי.
    בכל מקרה לשאלתי, נראה לי שהוא אוכל יותר מדי צפוף עקב השעות האלו והוא לא ממש פותח את הפה ברצון לאוכל. להעיר בלילה זה לא אפשרי כי הוא מתעורר עצבני ובוכה ואוכל 90 מ"ל ומתעורר מהבכי.
    חשבנו להוריד את מטרנה של 8:30 ולקרב את הפירות תוך העשרה קלורית שלה עם ביסקויט וטחינה.
    בבדיקה אתמול בטיפת חלב עלה בששה שבועות 670 גר' והוא מוציא המון אנרגיה בזחילה בכל הבית ....
    האם התפריט הראשוני היה בסדר או שכדאי לרווח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה לבן שמונה חודשים

הוספת תגובה

• הללללללווווווו יש כאן מישהו?

קרן
    28/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט 8 חודשים

נורית קליפר
    01/08/2010

הי קרן,
    התפריט נראה בסדר, לא הייתי נוגעת בתמ"ל של הבוקר. התמ"ל הבא שהייתי מורידה, זה התמ"ל של 16:00, ואז הייתי מגישה ארוחת ערב מוקדמת (מכיוון שנרדם מוקדם), אפילו בסביבות 16:30 ובמידה ויש צורך משלימה בתמ"ל. דוגמה לארוחת ערב - ביצה מרוסקת עם אבוקדו וטחינה,

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו