מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת חצי שנהמרב01/08/2010
שלום רב,
ביתי בת שישה וחצי חודשים, יונקת. מגיל 4 חודשים התחלנו לתת לה טעימות מזון וכל עוד היה מדובר רק בטעימות, היא הגיבה בסדר.
עכשיו, כשאני מנסה להגדיל את הכמות לכדי ארוחה היא קצת מתנגדת. בפירות היא מוכנה לאכול רק בננה מעוכה טרייה ולא שום פרי טרי מרוסק אחר. גרבר היא אוכלת בשמחה. אני כמובן מעדיפה לתת לה פירות טריים, אבל רוצה לגוון לה את הבננה. מה עושים?
בירקות, אני מכינה לה מרק טחון אבל היא לא כל כך אוהבת. ניסיתי לשנות טעמים, להוריד ולהוסיף ירקות אך ללא הועיל. היא אוכלת 10 כפיות וזהו.
אציין שהיא מאד מתעניינת באוכל שלנו ומאד נהנית שאני מועכת לה מהאוכל שבצלחת שלי. הבעיה היא שלא תמיד ניתן למעוך את המזון לכדי מחית ואני מפחדת שלא תשתנק.
באיזה גיל אפשר לתת אוכל אצבעות?
אשמח לעצות להגדיל את כמות האוכל המוצק שלה בהתאם לגילה.
תודה,
מרב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתן עליי..מקפיצה
מרב06/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוסיפי לבננה טחינה ועוגיה מעוכה
דניאלה07/08/2010זה מעולה הילדה שלי מסיימת את הצלחת ותנסי גם את זה עם תפוח בלי בננה...
ככה אני עושה והקטנטונת שלי ,שהן באותו גיל- חצי שנה, טורפת את הצלחת מה שלא קרה קודם.
הטחינה והעוגייה עשו את ההבדל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)