בת חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת חצי שנה
    מרב
    01/08/2010

שלום רב,
    ביתי בת שישה וחצי חודשים, יונקת. מגיל 4 חודשים התחלנו לתת לה טעימות מזון וכל עוד היה מדובר רק בטעימות, היא הגיבה בסדר.
    עכשיו, כשאני מנסה להגדיל את הכמות לכדי ארוחה היא קצת מתנגדת. בפירות היא מוכנה לאכול רק בננה מעוכה טרייה ולא שום פרי טרי מרוסק אחר. גרבר היא אוכלת בשמחה. אני כמובן מעדיפה לתת לה פירות טריים, אבל רוצה לגוון לה את הבננה. מה עושים?
    בירקות, אני מכינה לה מרק טחון אבל היא לא כל כך אוהבת. ניסיתי לשנות טעמים, להוריד ולהוסיף ירקות אך ללא הועיל. היא אוכלת 10 כפיות וזהו.
    אציין שהיא מאד מתעניינת באוכל שלנו ומאד נהנית שאני מועכת לה מהאוכל שבצלחת שלי. הבעיה היא שלא תמיד ניתן למעוך את המזון לכדי מחית ואני מפחדת שלא תשתנק.
    באיזה גיל אפשר לתת אוכל אצבעות?
    אשמח לעצות להגדיל את כמות האוכל המוצק שלה בהתאם לגילה.
    תודה,
    מרב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת חצי שנה

הוספת תגובה

• דילגתן עליי..מקפיצה

מרב
    06/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוסיפי לבננה טחינה ועוגיה מעוכה

דניאלה
    07/08/2010

זה מעולה הילדה שלי מסיימת את הצלחת ותנסי גם את זה עם תפוח בלי בננה...
    ככה אני עושה והקטנטונת שלי ,שהן באותו גיל- חצי שנה, טורפת את הצלחת מה שלא קרה קודם.
    הטחינה והעוגייה עשו את ההבדל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו