תינוק בן שנה,שוקל 8.650

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן שנה,שוקל 8.650
    נטלי
    01/08/2010

שלום,בני נולד במשקל 2.875 כיום שוקל 8.650,הייתי אצל דיאטנית עקב זה שבני לא עולה מספיק במשקל, בני נדבק בהרבה מחלות ואז הוא אוכל פחות טוב לפעמים כמעט ולא אוכל כלום ולכן הוא לא מצליח להעלות במשקל
    כשהוא בריא התפריט שהוא אוכל:

דייסה 7:00
    פירות 9:00
    ירקות: 12:00
    2 גמדים 100 גרם כל אחד 15:30
    דייסה 19:00
    ולפעמים בין הזמן של הגמדים לדייסה בערב מנשנש חטיף (תלוי אם הוא רעב)

הדיטאנית אמרה שהתפריט בסדר והבעיה היא שהוא לא עולה במשקל בגלל שהוא חולה הרבה והציעה שאני ייתן לו פרוביוטיקה קיד ואקטימל כדי לחזק את המערכת החיסונית
    הבעיה היא שמאז שהתחלתי לתת לו פרוביוטיקה קיד יש לו הרבה פחות יציאות והכמות מועטה אך עדין הקיבה רכה ללא עצירות (היה רגיל לעשות בין פעמיים ל 3 ביום וכמות גדולה יותר)
    השאלה שלי האם כדאי להמשיך בכל זאת עם הפרוביוטיקה קיד או להפסיק ולנסות להחליף למשהו אחר ואם כן למה? דבר שני האם מומלץ לתת אקטימל לתינוק בן שנה? ואם כן באיזה תדירות? האם כל יום או מספיק בין 2 ל-3 פעמים בשבוע?
    סליחה על האורך,אני קצת דואגת ואשמח לתשובות תודה רבה מראש נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן שנה,שוקל 8.650

הוספת תגובה

• פרוביוטיקה

נורית קליפר
    04/08/2010

הי נטלי,
    לא נשמע בעייתי עניין היציאות של בנך, כך שלא נשמע שהפרוביוטיקה השפיעה לרעה, וכן הייתי ממשיכה עם הטיפול הקיים. את יכולה להגיש אקטימל ביום - אין שום בעיה.
    חוץ מזה, את יכולה לנסות ןלהעשיר את מנת הפירות בטחינה גולמית, שקדיה או אבוקדו. כמו כן, את יכולה לבשל עם יותר שמן בכדי להעשיר קלורית את תפריטו

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נורית תודה רבה : )

נטלי
    04/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו