מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני מתחילה לחשוב שזה משהו אישי נגדיחנה04/08/2010
זו פעם רביעית שאני שואלת את אותה השאלה כי אתן כל הזמן מדלגות עליי.
אני מנסה פעם אחרונה ואודה לכן מאוד אם תענו לי הפעם:
כיוון שיש דעות סותרות בנושא- הייתי רוצה לדעת חד משמעית האם הקפאה של פירות וירקות שומרת על הויטמינים או לא. אני מקפיאה הכל ואז לילה לפני אני מוציאה למקרר- האם זה לא הורס את הויטמינים (שמעתי שאחרי 20 דקות הם כבר לא נשמרים)?
ומה עדיף להקפיא- פירות מאודים או חיים?
שאלה נוספת- בישלתי לה דייסת שיבולת שועל להכנה מהירה, אבל המרקם איננו משחתי ובתי בת ה-7 וחצי חודשים לא מוכנה לאכול את זה... מה אפשר לעשות? ומה ניתן להכניס לדייסה על-מנת להמתיק אותה?
תודה :)
חנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה
בת-חן כהן05/08/2010את יכולה לתת לה דייסת שיבולת שועל או כל דייסה אחרת של מטרנה הן יותר חלקות במרקם ואת יכולה להמתיק עם סילאן למרות שיש דייסות מתקתקות כגון האורז והסולת- יש להן טעם יותר חזק מלשיבולת שועל
לשאלתך הקפאה הורסת חלק מהויטמינים ואת המינרלים היא בכלל לא הורסת
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)