בעיות אכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות אכילה
    חו"ל
    04/08/2010

שלום לכן
    בתי בת 8 חודשים השבוע, שוקלת 7300 (המשקל שלה לא מתשנה כבר יותר מחודש). נולדה שבוע 38 במשקל 3750
    אני כבר מיואשת מלנסות להאכיל אותה. מהחודש הראשון היא תמיד הייתה בעייתית. לאחרונה היא החלה לאכול יחסית בסדר (מרקים שונים, מעדנים, ביצה לפעמים, טחינה..) - הכל לפי הוראות הדיאטנית.
    כרגע יש 2 בעיות עיקריות:
    1. את הסימילאק שלה היא מסרבת לאכול! המקסימום שהיא הייתה אוכלת היה בגיל 5 חודשים-150 גרם. וגם זה היה נדיר. כיום, היא יכולה לאכול 30 או 60, ואולי אולי 120. בשקלול של 24 שעות היא אוכלת בין 300-500 גרם. לפי מה שני יודעת זה נורא מעט..רואים שזה לא טעים לה (ניסיתי כבר את כל סוגי הדייסות להוספה של מטרנה..). האם כדאי להחליף בשלב זה למטרנה? אולי הטעם שונה והיא תאהב?
    2.בימים האחרונים היא פיתחה הרגל חדש- בזמן ההאכלה (לפעמים אפילו לפני שהיא מתחילה לאכול)-היא גורמת לעצמה להקיא ואני מיד מפסיקה בההאכלה. בימים האחרונים היא גם הקיאה כמה פעמים..

ועל המשקל כבר דיברתי.. כמעט ולא עולה ואפילו יורדת. מה לדעתך הבעיה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות אכילה

הוספת תגובה

• בעיות אכילה

בת-חן כהן
    05/08/2010

לגבי ההקאות
    אני מציעה כמה שזה קשה שתתעלמי. תנקי סביבה מה שחייבים באופן אוטומטי ותמשיכי להאכיל אותה אל תשני לה תנוחה ואל תעשי קולות מיותרים (_כמובן שכל הזמן תיראי שהכל בסדר ושהיא אינה במצוקה)

(לדוג'- הבן שלי היה מקיא לפני השינה וכשהתחלנו להתעלם הוא הפסיק עם זה הוא הבין שזו לא דרך לקבל תשומת לב מאיתנו)

את יכולה להחליף לה את הפורמולה אולי זה יעזור
    אני יכולה להגיד לך מניסיון שבני היה סרבן בקבוקים אבל הוא הסכים לאכול הכל מכפית ובכל שעה ולכן העברתי אותו יחסית מהר למוצקים טחונים - פיירות ירקות ודייסות וככה נגמרו המלחמות באופן יחסי.

רישמי לי שוב האם היא מסכימה לאכול מכפית וכם את צריכה עזרה נוספת בסדר הצגת המזונות החדשים

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חו"ל
    05/08/2010

תודה על התשובה המהירה
    מכפית היא אוכלת מגיל 4 חודשים, אבל זה לא משנה, את הדייסה שלה היא לא מסכימה בכל מקרה לאכול, פירות ומרקים אני נותנת לה כל יום מכפית, פעם היא אוכלת פעם היא לא..
    כבר 3 ימים היא לא אוכלת כמעט כלום, וגם יש לה חום נמוך של 37.8 בבית בשחי. אולי אלו עוד שיניים שבוקעות? (התחתונות בקעו כבר בגיל 6 חודשים).
    אני לא יכולה להבין מה היא אוהבת ומה לא, כי יום היא אוכלת ויום לאחר מכן מסרבת..
    אז מבחינה רפואית, אין שום בעיה לעבור למטרנה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו