מעבר למוצקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר למוצקים
    ליאן
    07/08/2010

שלום, ביתי בת 4 חודשים ושבוע. לפני כשבועיים התחלתי לה עם טעימות - בעיקר ירקות מאודים בבלנדר, תפוח, דייסת אורז של מטרנה, והיא מקבלת את זה בסקרנות ובגישה חיובית למדי. כרגע התפריט שלה נראה כך:
    7:00 210 מ"ל תמ"ל
    11:00 180 תמ"ל + כ 50 מ"ל ירקות/ פרי דייסה - אני נותנת לה חצי בקבוק, טעימות ואז מסיימת עם הבקבוק
    15:00 כנ"ל
    19:00 180 תמ"ל
    20:30 אחרי האמבטיה עוד כ 60 תמ"ל (אני מכינה 120 אבל היא בדרך כלל מתחילה להתעפץ בחצי בקבוק ואני מניחה אותה לישון)
    השאלות שלי הן:
    1. מתי להתחיל לתת לה ארוחות שלמות של אוכל במקום התמ"ל? איזה מהן כדאי להחליף (הבנתי ממידע בפורום שרצוי להשאיר את ארוחת הבוקר והלילה כמו שהן ולשחק במהלך היום)
    2. איזה אוכל לתת מתי?
    2. האם תוכלו להמליץ על מתכון להכנת דייסה בעצמי? הדייסה של מטרנה מכילה כל מיני רכיבים שהשם יודע מה הם (בנוסף לויטמינים ומינרלים) וגם לא ממש טעימה לדעתי...

אודה לתשובתכן!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר למוצקים

הוספת תגובה

• דילגתן עליי - אשמח לתשובה!

יעל
    11/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעבר למוצקים

בת-חן כהן
    11/08/2010

שלום ליאן
    אז ככה: את יכולה לתת לה ארוחות שלמות במקום המטרנה מתי שהיא מוכנה לאכול כמות של 2 פירות ומעלה/2 ירקות ומעלה. בד"כ מתחילים עם ארוחת פירות ואחרי שבוע שזה שורם טוב ממשיכים עם ארוחת פירות.
    באופן עקרוני הפירות ניתנים בבוקר- ארוחה שניה של היום והירקות אחריהם.
    לגבי הדייסות- את עדיין לא יכולה להכין לבד כי דייסת האורז מותאמת לגיל 4 חודשים. בשישה חודשים תוכלי לעבור לשיבולת שועל בהכנה בייתית.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו