שואלת בפעם השלישית- מקווה לתשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שואלת בפעם השלישית- מקווה לתשובה
    מרב
    09/08/2010

שלום רב,
    ביתי בת שישה וחצי חודשים, יונקת .
    ברוך השם עולה יפה במשקל בהתאם לאחוזון שלה
    יש לי כמה שאלות, סליחה מראש על האורך:
    1. מוצקים: את הפירות אוכלת בסך הכל יפה. את הירקות, מסרבת לאכול. היא טועמת בחוסר חשק כמה כפיות וזהו.
    ניסיתי לשנות את טעמו של המרק, לשנות את סוג הירקות אבל כלום לא עוזר. היא עושה פרצוף נגעל ומסרבת לאכול. משלימה את הארוחה ביניקה.
    מה עושים?
    2. היא לא מוכנה בשום פנים ואופן לשתות מים. אני עדיין איתה בבית אז היא מקבלת את הנוזלים בהנקה אבל בעוד חודש היא נכנסת למעון. ניסיתי לתת לה בכפית מים והיא הסכימה לשתות כמה כפיות וזהו, את היתר ירקה החוצה. אני מודאגת ורוצה ללמד אותה לשתות לפני שהיא נכנסת למעון.
    כדאי לתת לה תה תינוקות? עד כה נמנעתי מזה כדי לא להקנות לה הרגל רע אבל אני כבר מיואשת.
    3. אני מאד רוצה להמשיך ולהניק אותה גם כשהיא תהיה במעון- כשאני איתה- הנקה, במעון- ארוחות מוצקות ותמל אם צריך. כדי להרגיל אותה אני נותנת לה כל יום מטרנה בבקבוק במקום אחת הארוחות שהיא יונקת. הבעיה היא שהיא לוקחת רק 60 מיל חלב וזהו. את היתר דורשת לינוק.
    מבעלי (וגם לא מאף אחד אחר) היא בכלל לא מוכנה לקחת בקבוק והיא עושה שביתות רעב. רק ממני היא מוכנה.
    איך מתגברים על בעיית הכמות שהיא מוכנה לשתות ועל בעיית מגיש הבקבוק?

תודה,
    מרב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מרב

שרית עטיה-שמואלי
    10/08/2010

הי מרב
    אנסה לענות לכל שאלותיך
    1. נסי לעשות הפסקה של שבועיים בירקות ואז לחזור. אולי להציע קציצות רכות ביד ?
    2. תמשיכי לנסות . בסוף היא תסכים . לא בכח .
    3. נכון. כי יש לה את האפשרות לינוק . סביר להניח שבמעון שאת לא תהיה בסביבה היא תשתה יותר.
    בנתיים - גם 60 מ"ל מספיקים כדי להתרגל לבקבוק.

בהצלחה
    עדכני אותנו איך מסתדר במעון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו