מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפריט לבן 11 חודשיםתמר10/08/2010
שלום,
בני בן 11 חודש. יונק. אני מנסה להתחיל לגמולו (לקראת כניסתו למסגרת וחזרתי לעבודה) ולהעבירו לתמ"ל כיוון שעדין לא אוכל מספיק טוב מוצקים...
כעקרון אוכל כ3 ארוחות מוצקים ביום ובשאר - כ7-8 יניקות:
6:00- יניקה
8:30-עוד יניקה (שכמתעורר)
9:00 פרי, לעיתים עם שקדיה
11:00 יניקה- לפני השינה
12:00/13:00- ארוחת מוצקים- קציצות עוף+הודו+ירקות מאודים+אורז/פסטה/פתיתים
15:00/16:00- יניקה (לפני השינה)
17:00/18:00- ארוחת ערב: לחם עם שקדיה+קוטג'/גבינה +ירק
20:00/21:00- יניקה
לאחר מכן קם לינוק עוד כפעמיים- בסביבות 24:00 ובסביבות 3:00 וחוזר חלילה....
כלומר- יונק כ7-8 פעמים ביום ועדין קם בלילה כל כ3-4 שעות...
נאמר לי שקם כי משלים קלוריות אך אני חושבת שאוכל יפה במהלך היום...
האם יש לכן המלצות לשיפור?
האם יש איפה להכניס גם מעדן?
יש לציין שניסיתי לתת לו דייסת שיבולת שועל עם שקדיה ותמר במקום/בנוסף ל ארוחת ערב אך לא התלהב.
כמו כן, הוא נמצא באחוזון 50 במשקל,מפותח היטב , שמח ומאושר...
ביצה עדין לא נתתי לו- אתן במימים הקרובים (הרופא המליץ לתת לקראת גיל שנה בשל אסטמה של העור...)
שאלה נוספת: כיצד אחליף את כל ההנקות הללו בתמ"ל? אני משערת שאוכל כל פעם קצת...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט
בת-חן כהן11/08/2010שלום תמר
לאט לאט יתחיל להקטין את מספר הארוחות שלו ולאכול במרווחים יותר גדולים ואז יאכל גם בכמויות יותר גדולות.
באופן עקרוני הגן בטוח יעזור לך מאוד עם הנושא הזה כי אין שם ברירה כולם אוכלים ביחד הכי חשוב שיידע לשתות מבקבוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט לבן 11 חודש
תמר12/08/2010הי בת חן,
אפשר לקבל בבקשה תפריט מומלץ לבן 11 חודש?
תודה,
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
תמר12/08/2010כמו כן לא ענית לי לגבי התפריט שלו כרגע מבחינת המוצקים- האם מספק והאם יש לך המלצות לשיפור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה-דילגתן עלי:-)
תמר15/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)