מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר תיאבוןאנה13/08/2010
שלום רב,
בני בן שנה וחודשיים. אף פעם לא היה אכלן גדול של מוצקים, אך לאחרונה המצב החמיר עוד יותר.
אפרט את הפתריט היומי ואשמח לעצה בנושא.
מתעורר אוכל בבקבוק מטרנה 240
בין 10-11 אוכל מעדן עם פתיבר/ פרוסת לחם עם חמאה
בשעה 14.00 נסיון לתת אוכל מבושל.לאחרונה אוכל שני ביסים ולאחר מכן לא מוכן לפתוח את הפה.
בערך כשעה לאחר מכן אני נותנת בקבוק מטרנה להשלמת הארוחה.
בערך בשעה 16.00 אוכל פרי או שוב מעדן
בערב ניסון לאכול ארוחת ערב שכוללת ביצה עם גבינה לבנה וירק.
לפני השינה בקבוק דייסה 180.
אני חייבת לציין שבני מאוד בררן באוכל וכמעט ולא מוכן לאכול מאכלים חדשים, בעיקר כל מה שמבושל. התיאבון הדרדר בעקבות רצף של פעמים שהיה חולה עם חום ומאז לא מוכן לחזור לשגרת יומו בארוחות.
האם עלי להמשיך לתת את הבקבוק בצהריים?
אשמח מאוד למענה ועזרה.
תודה מראש,
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל עצה ועזרה
אנה15/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמצב מחמיר
אנה17/08/2010בימים האחרונים המצב החמיר והילד שלי לא מוכן אפילו לשבת בכיסא האוכל. אני מניחה כי התגובות שלי לכך שלא אכל היו קצת דרמטיות. כיצד אוכל לשפר את המצב?
בבקשה זקוקה לעזרתכן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה
שרית עטיה-שמואלי22/08/2010הי אנה
זה באמת מתסכל. אך חשוב מאוד לזכור שאל לנו להפוך את האכילה לשדה קרב עם הילדים.
אולי אם תרפי במשך שבוע , תקפידי שישתה ואל תלחצי עליו בזמן האוכל . הוא קצת ירגע?
בנוסף האם בנך עולה כמצופה בגובה ובמשקל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)