תזונת בן שנה- בעיה פסיכולוגית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונת בן שנה- בעיה פסיכולוגית?
    דפנה
    24/08/2010

בני מאוד בעייתי ובררן בכל מה שקשור לאוכל. ברירת המחדל היא סירוב לאכול ורק אחרי שמצליחים לגרום לו לטעום, משתף פעולה, וזה גם רק אם מדובר במשהו מתוק כמו פירות או מעדנים. בעבר אהב את המרק של ארוחת צהריים, אבל היום פשוט מסרב בתוקף לכך שיאכילו אותו. אם נותנים לו לבד- הוא קודם מרגיש את האוכל עם פרצוף ורק לעיתים גם מסכים להכניסו לפה. בצורה זו אוכל מעט מאוד יחסית (בוקר: 150 אקטימל+כ- 200 סיסי פירות, ארוחת צהריים:כ 200 סיסי מרק ועוד מעט תוספת קטנה ( פסטה לדוגמא)+חתיכת מלפפון, ערב : מעדן כ 150 סיסי, לפני השינה : ציצי ). כיום הוא באחוזון 4 מבחינת המשקל ואחוזון 50 מבחינת ביקף ראש וגובה.

הוא במהלך היום עם מטפלת ( עד שאני מגיעה ב 17:00 ). מקווה שסיפקתי את כל הנתונים כדי לשמוע את דעתכם בנושא.

תודה,

דפנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא עונים ??

דפנה
    29/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה בן שנה

נורית קליפר
    01/09/2010

הי דפנה,
    האם תמיד היה באחוזון 4? חשוב לראות את גרף האחוזונים ולוודא שהוא לא ירד באחוזון בצורה משמעותית. מעבר לזה, אמנם לא תארת בפירוט את סוג המזון המוגש, אך מבחינת כמויות אני לא רואה בעייתיות. עני לי על שאלותיי ואוכל להגיב

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתשובה לשאלותייך

דפנה
    01/09/2010

הוא התחיל באחוזון 50 ולאט לאט ירד - ל 25 , אח"כ ל 10 וכיום 4.
    ועוד דבר חדש : בלילה זה כבר לא ציצי, אלא נשנוש מהציצי (פשוט כבר לא יוצא חלב כנראה) והוא מסרב לאכול תמ"ל למינהם.
    האם זה בעייתי כי אחרת מאיפה יקבל את כל הויטמנים אם מסרב למגוון של אוכל?
    במרק יש אומנם עוף ומעט ירקות, אבל זה לא נראה לי כולל את כל הויטמנים החשובים. לא ?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו