שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    מרי
    29/08/2010

בני עוד שבוע בן 6 חודשים ועד לפני כשלושה שבועות היה אוכל מטרנה 180 5 ארוחות ביום וישן כל הלילה. לפני שלושה שבועות הוא היה חולה והכל השתבש לו הוא לפעמים אוכל 60 לפעמים 120 ולפעמים מסיים את ה180 בערך כל 3 שעות אני מוסיפה לו כפית של דייסת אורז בלילה ובשבוע האחרון החל לישון כל הלילה , מגיל 4 חודשים החלתי בטעימות של מוצקים והוא טעם פה ושם אבל עכשיו הוא לא מוכן לטעום לא ירקות ולא פירות הוא ממש סוגר את הפה כאשר הוא רואה את הכפית מתקרבת לפיו, ניסיתי בכל מני צורות אבל לא עוזר מה עלי לעשות ? ואם זה בסדר? ואולי תיתנו לי עצות לגבי מה אני יוכל לנסות לתת לו. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• למה אף אחד לא עונה לי???

מרי
    30/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרבנות לירקות ופירות

נורית קליפר
    01/09/2010

הי מרי,
    סרבנות כמו שאת מתארת בדרך כלל חולפת במהרה, נסי לתת לו כפית ביד כדי שיוכל "לשחק עם האוכל", נסי לתת לו לטעום עם האצבע שלך והכי חשוב, תוודאי שמגיע רעב לארוחה. ייתכן וסוגר את פיו כי מקבל את ארוחותין בסמוך מדי לבקבוק.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו