חלב לפני השינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלב לפני השינה
    אליאור
    15/09/2010

שלום,
    בתי בת שנה וארבע.
    עד לפני כשבועיים ינקה בערב ובבוקר. לפני כשבועיים הפסקתי את הנקת הבוקר ואני מניקה אותה רק לפני השינה. היא מתעוררת כפעמיים במשך הלילה שותה קצת מים ונרדמת שוב.
    מאז שהפסקתי להניק בבוקר היא מתעוררת בסביבות חמש. היא לא מכונה לקבל בקבוק עם מים כמו במשך הלילה ומבקשת לינוק ובסוף משתכנעת לשתות מים מעורבבים עם מעט חלב. אני לא בטוחה שזה הדבר הנכון לעשות ואני לא יודעת אם היא מתעוררת מרעב או מהרגל. אחרי שהיא שותה היא חוזרת לישון לעוד כשעתיים.
    בנוסף אני מעוניינת להפסיק גם את ההנקה שלפני השינה (ברגשות מעורבים). ואני לא חושבת שאני אצליח להפסיק בלי לתת לה "תחליף". האם כדאי שזה יהיה תחליף חלב או חלב פרה? אני אנסה גם מים אבל אני לא בטוחה שאצליח.
    אודה על חוות דעתכן.
    אליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלב לפני השינה

הוספת תגובה

• חלב לפני השינה

נעמי ברזילי-תאני
    15/09/2010

את הפסקת ההנקה בבוקר ובערב מומלץ לבצע באופן הדרגתי.
    לפי מה שאת מתארת בתך מוכנה לשתות מים במשך הלילה אבל בבוקר כנראה שהיא רעבה ולכן אינה מסתפקת במים. את יכולה להציע לה בקבוק עם תחליף חלב שהוא מאוזן יותר בהרכבו בהשוואה לחלב פרה.
    קצת קשה לאמר לך מה היא הכמות המומלצת מפני שלא ציינת באיזה אחוזון משקל וגובה היא נמצאת . בנוסף לא ציינת ממה מורכב שאר התפריט היומי שלה כך שקשה לקבוע האם הוא מספק ועונה על כל צרכיה התזונתיים.
    ייתכן שהארוחות שהיא אוכלת במהלך היום אינן מספיקות לה ולכן היא מתעוררת רעבה מאוד בבוקר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

אליאור
    15/09/2010

תודה רבה על התגובה המהירה.
    הבת שלי נמצאת כרגע באחוזון העשרים וחמש. עד גיל עשרה חושים היא הייתה מעל העקומות ואז באופן לא מוסבר המשקל שלה צנח. למעשה מגיל עשרה חודשים היא נמצאת באותו משקל. בשבועות האחרונים נראה לי שהיא קצת עלתה. מחר יש לנו טיפת חלב אז נדע בבטחון אם כן. אם זה המצב את ממליצה לתת לה תחליף? אני מבינה שאת ממליצה על תחליף חלב ולא חלב פרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו