מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלב אםniso15/09/2010
שלום
אני שומרת חלב אם בפרייזיר אני יודעת שזה נשמר ל 6 חודשים בטמפרטורה -18
האם זה נכון ?
אם אני רוצה להשתמש איך אני מפשירה אותו ?
האם הערך התזונתי נשמר אם אני מחממת יותר מפעם אחת ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלב אם
נעמי ברזילי-תאני15/09/2010באופן עקרוני חלב אם נשמר בהקפאה 3-4 חודשים (לא בדלת המקרר). יש להקפיא את החלב מיד לאחר השאיבה ומומלץ במנות קטנות של 50-80 מ"ל. ככל שזמן ההקפאה הוא ממושך יותר החלב מאבד מערכו התזונתי. בנוסף צרכיו התזונתיים של התינוק משתנים ולכן לאחר תקופת הקפאה ארוכה הוא אינו יכול לספק את צרכיו בצורה מלאה.
תהליך ההפשרה לשימוש מיידי - יבוצע מחוץ למקרר בתוך מים פושרים. המטרה היא להגיע לטמפ' החדר תוך שעה. אין להפשיר במים חמים או במיקרוגל.
במידה ואת מעוניינת בחלב לשימוש מאוחר יותר - מומלץ לבצע את תהליך ההפשרה במקרר. לאחר ההפשרה יעשה החימום במים פושרים בטמפרטורה של 36 מעלות (לא ישירות על מקור החום)
חלב מופשר יכול להחזיק מעמד עד 24 שעות במקרר (לא בדלת).
חלב שכבר חומם מומלץ לזרוק. חימום נוסף שלו אינו מומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)