מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהז'אנה20/09/2010
שלום רב! בני בן 7 חודשים אני רוצה לדעת האם הוא אוכל מספיק והאם התזונה הנכונה?
ב6 בבוקר 90cc סימילאק
8.30 דייסת סולת 80cc
10.30 100cc סימילאק
14 או 14.30 80cc מרק ירקות עם הודו טחון
17.00 100cc סימילאק
19.00 80cc דייסת קונפלור
23.00 או 23.30 סימילאק 100cc האם זה בסדר?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט של בן 7 חודשים
מרינה קוזמנקו20/09/2010את לא מציינת מה משקלו של התינוק, לכן די קשה לענות לך.
אנסה לענות לך באופן כללי.
בגיל 7 חודשים תינוק אמור לאכול 3-4 ארוחות של תמ"ל של 200-240 CC כל אחת. וגם מזונות מוצקים/טחונים/מרוסקים כמו:
4 כפות ירקות
4 כפות פירות
2-3 כפות של דייסת דגנים מדוללת עם סימילאק
פרוסת לחם
ביצה
3 כפות בשר/קטניות/דג/קטניות
לפי מה שאני רואה בתפריט של בנך – הוא לא מקבל מספיק קלוריות וגם אין לו פירות כלל. חוץ מזה אני ממליצה לך לעבור לדייסות דגנים כמו כוסמת, קינואה, אורז. ומה קורה בלילה? האם הוא ישן או מתעורר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)