מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חסרת אוניםחגית23/09/2010
בני בן השנה וחודש עדיין יונק. בימים כתיקונם יונק 3 פעמים ביום: בוקר, אחה"צ ולילה. בין הארוחות בזמן שאני בעבודה והוא במעון הוא אוכל מזון מוצק באופן סביר. יש ימים שיותר טו ויש ימים שפחות טוב.
מיום רביעי שעבר הוא חלה בדלקת אוזניים שהייתה כרורכה במתן אנטיביוטיקה שהוחלפה לאנטיביוטיקה יותר חזקה בגלל שהראשונה לא השפיעה. בזמן המחלה הוא אכל מעט מאד, על זף הכלום אבל ינק הרבה (אני נשארתי איתו בבית בזמן המחלה). כעת הקטן כבר יומיים ללא חום אבל לא חזר לאכול כמו שצריך. הוא קצת אוכל בעצמו כמה פרורים ולא מוכן שאנחנו נאכיל אותו ובסוף הארוחה נגמרת בצרחות שלו, אנחנו מתייאשים מורידים אותו מהכסא אוכל שלו ואז הוא מתבכיין וגם אתמו וגם היום הוא ביקש ממני ציצי.לא נתתי לו.
אני מאד מתוסכלת עצבנית ומודאגת מזה שהוא לא אוכל ומזה שאני לא נותנת לו הנקה למרות שהוא מבקש ואני לא יודעת מה לעשות.
האם לתת לו הנקה? ואז קיים בי חשש שהוא יבין שאם הוא לא אוכל הוא בסוף מקבל הנקה ומזה הוא שבע ולמעשה לא יהיה רעב ולא יבקש לאכול אוכל מוצק?(במעון לא יהיה ציצי בזמן הזה, הוא חייב להתרגל לאכול בזמנים האלו כמו שהוא אכל בגן)
או האם לוותר לו, הוא סה"כ בן שנה וחודש, ואולי הוא שבע ממה שהוא אכל ורוצה קצת להתפנק על הציצי ואני מונעת את זה ממנו? ובסוף הוא לא ירצה בכלל ציצי? (אני עדיין לא רוצה להפסיק להניק אותו ל]חות בתקופה הראשונה שלו בגן כדי שיקבל נוגדנים לחיזוק הגוף..)
נא עזרתכם.
עליי לציים שהוא ילד רזה יחסית, תמיד היה. אחרי המחלה שקלתי אותו והוא שקל 8.400* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חגית
מרינה קוזמנקו23/09/2010דבר ראשון - כן לתת לו לינוק כאשר הוא מבקש וכמה שהוא מבקש!!! עכשיו יתר חשוב שהוא יקבל אוכל. הסבירות שלא ירצה אחר כך לאכול מוצקים היא נמוכה בעיניי. כאשר יחזור למעון לא יהיה לא ברירה אלא לאכול אוכל מוצק.
הוא עבר מחלה קשה עם חום, הגוף שלו קיבל 2 אנטיביוטיקות ונחלש - הוא צריך להתאושש. מתשיכי להניק אותו לפי דרישה מתי שאת נמצאת בבית ותמשיכי להציע לו מוצקים. אני בטוחה שהוא יחזור לעצמו מהר מאוד! תעדכני אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מרינה
חגית24/09/2010אני יעדכן אותך בהמשך ובנתיים ארוחת הערה הסתיימה עם צעקות ובכי ובסוף הנקתי אותו לפני השינה והיום בבוקר.
תודה על ההמלצות, אני יעדכן אותך בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)