ארוחות לילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארוחות לילה
    מעיין
    28/09/2010

שלום רב,
    בני בן 6 חודשים. מהיום שנולד אכל במשך היום כמויות קטנות של חלב (לא מסיים בקבוק של 120 מ"ל) אך עולה יפה במשקל ומתפתח יפה. את ארוחות המוצקים אוכל יפה מאוד ובכמות גדולה ואת הפירות קצת פחות. לקראת השינה אוכל 120 מ"ל דייסה. למרות כל זאת הוא עדיין מתעורר בלילה בין פעם לפעמיים בשביל לאכול. כשהוא מתעורר דבר ראשון אני נותנת לו מים אך זה לא מספיק לו ולא מרגיע אותו והוא לא חוזר לישון. לאחר נסיונות שונים ורבים אני מכינה לו בקבוק מטרנה ורק אז הוא חוזר לישון עד לפעם הבאה... וכשהוא מתעורר בבוקר הוא לא רעב, אני מניחה בגלל האכילה בלילה.
    איך אפשר להפסיק את הארוחות ולגרום לו לישון לילה שלם?
    תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארוחות לילה

הוספת תגובה

• בן 6 חודשים

מרינה קוזמנקו
    28/09/2010

מעיין היקרה! לכל ילד קצב שלו ויכול להיות שבנך עוד לא מוכן (פיזית או רגשית) לישון לילה רצוף. אם זה כל כך מפריע לך תנסי להתחיל ולדלל את התמ"ל שלו בלילה. אבל אז תצטרכי להוסיף לו קלוריות במהלך היום, כי לפי מה שאת מתארת הוא רעב בלילה ולא צמא. אבל דעתי - לזרום איתו עד שיחליט לבד להפסיק לאכול בלילות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו