מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוכל קדימה אוכלענת01/10/2010
בוקר טוב
בני בן שנה וארבעה חודשים, בעל זוג שינים תחתונות בלבד אך יודע לאכול מוצקים שאינם טחונים
כל השבוע אוכל בגן פירות ומרק והמטפלות אומרות שהוא אוכל יפה
ישנם סופי שבוע (שישי ושבת) וכן תקופת החגים שהילד מסרב לאכול את המרק שאני מכינה לו. טעמתי והמרק טעים.
לא משנה באיזו צורה אני אנסה להאכיל אותו זו ממש מלחמה. ובסופו של דבר אני נותנת לו בקבוק מטרנה.
יש לציין שכריך עם ממרך או ביצה על כל צורותיה הוא אוכל או בארוחת בוקר או ערב
האם בגן יש מעין "לחץ חברתי", האם הוא רואה שילדים אחרים אוכלים והוא מתפתה?
אשמח לתשובות
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילה בגן
נורית קליפר01/10/2010הי ענת,
זו תופעה שכיחה מאד שילדים אוכלים בגן דברים שלא אוכלים בבית. לא פעם שומעים על ילדים שאוכלים את כל הירקות בגן ואילו בבית לא נוגעים בשום ירק. חשוב שתמשיכי להציע את כל המזונות בבית ותני לו לבחור להחליט אם יאכל. הסבירות שיחזור לאכול את המרק בבית במהרה תבדקי לגבי שיטת האכילה/האכלה.......ייתכן וזה מה שמשפיע? האם בגן הוא אוכל לבד? ובבית את מאכילה אותו או להפך?
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)