מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינה /אכילה /תינוקת בת חודשייםאביבית04/10/2010
תינוקת בת חודשיים
בגיל חודש שקלה 4 קג אני מרגישה שעלתה במשקל בצורה תקינה
אוכלת תמ"ל כל שלוש לפעמים ארבע ולפעמים שעתיים וחצי (נדיר)
רגועה ,נינוחה, וישנה טוב במשך היום אבל לא הרבה
6 ארוחות ביום כולל לילה מגיל 7 שבועות חלה עליה ל120 מ"ל בארוחה
עד היום הייתה אוכלת ארוחה אחרונה קטנה 60 מ"ל ב21:00/22:00 והייתה מתעוררת לארוחה נוספת02:30/03:30
בימים שאנחנו יוצאים מהבית והיא אינה ישנה מספיק (לא נרדמת כל כך בחוץ)
מתקלחת ואוכלת את הארוחה האחרונה שלה בשעה 19:00-20:00
הולכת לישון בסביבות שעה אחרי הארוחה,נוהגת להתעורר בשעות 03:30/04:30/והיה מקרה 05:00 בבוקר רעבה.
השאלה הראשונה שלי
כמה שעות תינוקת בגילה אמורה לישון במשך היום ?! והלילה?!
זה בסדר שהיא אוכלת ארוחה אחרונה ב19:00 בערך (לפעמים לפני לפעמים אחרי)האם זה מספיק לה?
האם אני צריכה להאכיל אותה יותר במשך היום או ארוחה נוספת ב22:00 (בימים שהיא אינה ישנה מוקדם) גם אם אינה דורשת על מנת ש"תחזיק"עד הבוקר?(אני לא רוצה להעמיס עליה סתםםםםםם)
תודה על הסבלנות
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה /אכילה /תינוקת בת חודשיים - תגובה
מרינה קוזמנקו05/10/2010לא ציינת מה משקל היום. במהלך היום היא אמורה לאכול תמ"ל בכמות של 150 CC עבור ק"ג של משקלה. אני משערת שזה יוצא משהו כמו 750 CC תמ"ל. תבדקי כמה היא אוכלת במהלך היום.
שעות שינה ותדירות השינה מאוד אישי אצל כל תינוק ותינוק.
אני לא ממליצה להאכיל אותה אם היא לא דורשת, כי צריכה לבד לווסת את מערך הארוחות שלה וכמות האוכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)