מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן שנה וחצי - בעייה באכילת מוצקיםקרן04/10/2010
שלום,
בני בן שה וחצי לא מסוגל לאכול פירות וירקות שלמים/חתוכים.
הוא חותך אותם, מגלגל אותם בפה ומוציא החוצה.או חותך עם השניים הקדמיות וישר יורק.
פירות מרוסקים הוא מאוד אוהב.
לציין כי אין לו בעיה לנגוס ולאכול דברים קשים, למשל שניצל.
עוד תופעה (שלי נראית מאוד מוזרה) זה שהוא ניגש לאוכל קודם כל עם הלשון, מוציא את הלשון לאכול או שהוא מוצץ כל פרי/ירק (לא מבושל) ולא נוגס.
רופא ילדים בכיר אמר לי שזה סוג של הפרעת אכילה קלה ביותר ומכיוון שהילד עולה במשקל, לא יטפלו בה במסגרת קופת החולים.
אשמח לקבל תגובתכם, האם זו אכן הפרעת אכילה והיכן אפשר לטפל.
תודה,
קרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן שנה וחצי - בעייה באכילת מוצקים - תגובה
מרינה קוזמנקו05/10/2010מצבו באמת נראה כמו הפרעת אכילה, לא יכולה להגיד קלה או לא. בכל זאת, לפי דעתי חייבים לטפל בה, למרות שילד עולה במשקל.
יש מרכזים פרטיים לטיפול בבעיה כזו. אני לא יכולה לפרסם אותם במסגרת הפורום. תוכלי להיכנס ולחפש באינטרנט/גוגל.
ותבררי עוד פעם האם לא נותנים טיפול דרך קופת חולים במקרה שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)