טעימות אצל בן 5 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טעימות אצל בן 5 חודשים
    אודליה
    05/10/2010

בני בן 5 חודשים ואני מנסה לתת לו טעימות של גזר ובטטה כבר כמה שבועות. ניסיתי עם כפית וניסיתי עם האצבע שלי. הוא בכל פעם מוציא את האוכל עם הלשון או הרוק שלו. איך אפשר לעודד אותו לטעום?
    דרך אגב, גם את הברזל שאני נותנת לו בטיפות הוא מוציא בד"כ והכל נמרח עליו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טעימות אצל בן 5 חודשים

הוספת תגובה

• ושאלה נוספת

אודליה
    05/10/2010

אני רוצה לתת לו דייסה עם חלב שאוב לפני השינה. כמה זמן לפני שהולך לישון לתת לו את הדיסה והאם כדאי לפני (ואז המקלחת מתאחרת בחצי שעה) או אחרי המקלחת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושאלה נוספת - תגובה

נעמי ברזילי-תאני
    07/10/2010

באופן עקרוני מומלץ יותר לעשות מקלחת ואז לתת ארוחה . יש חשש שהתינוק יפלוט תוך כדי המקלחת בגלל שלא יספיק לעכל את המזון . את יכולה לתת לו את הדייסה וכעבור כחצי שעה להשכיב אותו לישון. או לחילופין לתת לו את הדייסה בשעה מוקדמת יותר ולאו דווקא לפני השינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעימות אצל בן 5 חודשים - תגובה

נעמי ברזילי-תאני
    07/10/2010

אני יכולה לאמר לך שזו תגובה טבעית .ייתכן שבנך עדיין אינו ממש בשל לאכילת מזון מוצק. קצת סבלנות , תני לו זמן ,אל תתייאשי לקראת גיל 6 חודשים אני מניחה שזה יסתדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו