גמילה מבקבוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מבקבוק
    אילנה
    06/10/2010

שלום, בתי בת שנתיים ועדיין מתעוררת בלילה לאכול(פעם אחת אומנם) היא אוכלת ארוחת ערב ב 19.00 וב 20.00 בקבוק מטרנה 240CC ואז מתעוררת לקראת השעה 2-3 ואוכלת עוד 180CC וישנה עד 7-8 בבוקר.
    נוצר רושם שאינה מסגלת להחזיק יותר מ 6 שעות.
    מה עושים על מנת לגמול אותה מאכילת לילה או שפשוט לחכות ולזרום עם הילדה?
    משקל כעת 12.5 ק"ג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מבקבוק

הוספת תגובה

• גמילה מבקבוק - תגובה

מרינה קוזמנקו
    06/10/2010

יש 2 אפשרויות - או היא רעבה ומתעוררת לאכול, או היא מתגעגעת אליכם. אם זו אפשרות ראשונה תוכלי לנסות לתת לה בבקבוק של שעה 20-00 לסים דייסה. ואם היא רק רוצה לראות אותכם - תוכלי לנסות להוריד בהדרגה את כמות של הבקבוק הלילי או לעשות את התמ"ל פחות מרוכז כל פעם.
    אשמח לקבל עדכונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה מבקבוק-המשך

אילנה
    10/10/2010

היא לא מתגעגעת אליי, נראה שהיא באמת רעבה, כי לא תמיד אוכלת מספיק בארוחת ערב, אבל גם אם לא אכלה מספיק היא תמיד אוכלת בקבוק של 240CC לפני השינה ב 20.00. השאלה אם לחכות עוד או להתחיל איכשהו לגמול אותה מאכילת לילה, כי נראה באמת שהיא מתעוררת רעבה.
    לציין שיש ימים שהיא לא מתעוררת עד 6.00 בבוקר אבל זה נדיר מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה מבקבוק-המשך - תגובה

מרינה קוזמנקו
    10/10/2010

יכול להיות שבתך פשוט עוד לא מוכנה פיזית להיות בצום של 10 שעות רצוף (בין 20 בערב ל 6 בבוקר). לפי דעתי - לחכות עוד ולתת לזה לקרות לבד. ובמקביל תנסו שארוחת הערב שלה תהיה משביעה יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אילנה
    11/10/2010

היא שוקלת כרגע 12.5 ק"ג בערך , בטיפת חלב נאמר לי שהיא נמצאת על אחוזון 70 במשקל (לפי 4 חודשים שקלה 12 ק"ג). ההמלצה של האחות לשמר אותה על אותו משקל על מנת להוריד אותה לאחוזון 50, הבעיה שאני לא מצליחה לשמר אותה על אותו משקל. היא גודלת בגובה (נמצאת על אחוזון 20) וגם במשקל . השאלה כמה זה קריטי הנושא של המשקל ואיך אני בכל זאת יכולה לגרום לה להוריד אחוזון במשקל ולגבוה לגובה . ( אני משתדלת להימנע ממתקים ומחטיפים, פעם ב......אני מרשה לה במבה, או שוקולד)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

מרינה קוזמנקו
    11/10/2010

שלום לך אילנה! קודם כל אין לך אפשרות "גרום לה להוריד אחוזון במשקל ולגבוה לגובה". היא מתפתחת בקצף שלה. מה שאת כן יכולה - זה לדאוג שתזונתה תהיה עשירה ברכיבי תזונה חיוניים (חלבון איכותי, פחממות מורכבות, שומנים טובים, ויטמינים ומינרלים) ובמקביל להימנע מקלוריות רייקות (ממתקים, טחיפים, קמח לבן).
    אם את דואגת שילדה משמינה או תששמין ממליצה לך לפנות לייעוץ פרטני לאיש מקצוע לבדיקת תפריט קיים ובניית תפריט מתאים.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו