ילדונת רגישה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדונת רגישה
    תות שדה
    07/10/2010

יש לי בת, ג'ינג'ית עם עור לבן כמו שלג (ואני אומרת את זה כי נראה לי שזה גם פרט חשוב) והיא סובלת מאוד מאטופיק דרמטיטיס. אני כבר יודעת שהיא אלרגית ל: חלב פרה, סויה, שיבולת שועל, דגים, תירס, שומשום, ועוד... כרגע היא ניזונה מתמ"ל מיוחד שנקרא neocate בתוספת דייסת כוסמת וכן מירקות, פירות, אורז ולחם.
    בתחילת שנה זו החלה ביתי ללכת למעון שבו מוצרי חלב, סויה, דגים וטחינה הם עיקר התזונה (אין בשר/עוף). השארתי למטפלות רשימת "אזהרות אוכל" לילדה והן משתדלות לשמור עליה (למרות שכבר כמה פעמים הן ניסו עליה מאכלים על דעת עצמן, אפילו כאלה שכבר ידענו שהיא רגישה אליהם...).
    הבעיה שלי ושל המטפלות היא- שבסופו של דבר כמעט ואין לנו מה לתת לה לאכול. והדבר יותר מסובך לאור העובדה שהיא יושבת לשולחן עם שאר הילדים ו"סוחבת" להם דברים שלא טובים לה!
    אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי מה כן אפשר לתת לה במקום כל המאכלים שלא טובים לה ע"מ שתקבל תזונה טובה להתפתחותה.
    תודה מקרב לב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדונת רגישה

הוספת תגובה

• ילדונת רגישה - תגובה

מרינה קוזמנקו
    07/10/2010

שלום לך!
    את אומרת שיש עוד דברים שהיא אלרגית אליהם. מה הם? אנא תצייני כל מה שידוע כגורם אלרגיה לילדה וננסה לעזור לך ולבתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדונת רגישה2

תות שדה
    07/10/2010

אני חושבת שאמרתי כמעט את הכל. יש גם- בננה, קינואה, תותים ועוד דברים כמו א.כביסה מסויימות ותכשירים שונים שגם גורמים לה לגרד ופריחה.
    למשל בימים האחרונים היא פורחת ומתגרדת ובמעון טוענים שלא חשפו אותה לשום דבר חדש ואני לא מצליחה לזהות מה גורם לה לסבל הזה ולא מצליחה!!! זה כ"כ מתסכל לראות את הבת שלי סובלת ולא לדעת לפחות ממה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדונת רגישה2 - תגובה

מרינה קוזמנקו
    09/10/2010

שלום לך! המקרה של בתך מאוד מורכב כדי לתת לך ייועץ בפורום. מציעה לך לפנות לרופא ילדים או עדיף לרופא אלרגולוג (יכול להיות שתצטרכי הפנייה מרופא ילדים של בתך). מכיוון שבתך סובלת מאטופיק דרמטיטיס ומתגובות אלרגיות להרבה מזונות חייבים לגלות בוודאות מה הם הדברים שגורמים לה לאלרגיה (גם מאכלים וגם חומרים אחרים). לאחר הבדיקות תוכלי להתייעץ עם דיאטנית לגבי בניית תפריט לבתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו