מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוכל-בן 3 חודשיםשירי09/10/2010
בני בן 3 חודשים ושבוע, נולד 3394 ועכשיו כבר שוקל כמעט 7 קילו.
הוא אוכל 5 ארוחות ביום -סימילאק 140 Cc.
הבעיה היא שכל תחילת ארוחה הוא מוציא את הבקבוק עם הלשון ומסובב את הראש ולא רוצה לאכול. לאחר כמה דקות שאני מנסה להאכיל אותו פתאום הוא מתחיל לאכול ולא מפסיק עד שנגמר הבקבוק.(אולי נמאס לו מהשכנועים שלי והוא אוכל בלי חשק?) ולא משנה כמה אני אשים לו בבקבוק-הוא פשוט יאכל עד שיגמור.
רק אם אני אחכה ממש מלא שעות הוא יאכל על הפעם הראשונה בלי בעיה. (הארוחה שהוא אוכל הכי טוב בלי הסירוב ההתחלתי היא הארוחה שלפנות בוקר לאחר לילה בלי אוכל..).
שאלתי היא האם זה תקין-להמשיך להביא לו 5 ארוחות של 140 CC כל 4 שעות בערך למרות ההתחלה הקשה והסירוב שלו או אולי לרדת ל-120 CC ואז יהיה אחרי זה יותר רעב (כי גם ב-120 CC הוא לא בוכה שחסר לו אוכל) או לחכות 6 שעןת כל האכלה (אבל אז מספר הארוחות ממש ירד)..אני כבר משתגעת מנושא האוכל...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוכל-בן 3 חודשים - תגובה
מרינה קוזמנקו10/10/2010אני בעד לתת לילד לווסת לבד את כמות האוכל ולוח זמנים של הארוחות. תנסי ללכת אחריו בקטע הזה ולווסת לבד את הכמות ואת הזמנים. כל תינוק בריא מסוגלל לבנות לעצמו את מערך הארוחות המתאים לו אישי. חוץ מזה - אם מאכילים את הילד בכוח הוא יוכל בקלות לפתח הקשרים שליליים בקשר לאוכל לכל החיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)